Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Dreigend miskraam wordt door gebed een wolk van een baby

Ook dit getuigenis kregen we van Rita D.:

Mijn schoondochter Jessie was in 2017 al zwanger geweest van een tweeling maar deze zwangerschap was geëindigd met een miskraam.

In januari 2018 bleek ze opnieuw zwanger te zijn. Bij de eerste echografie bleek er echter een bloedklonter aanwezig te zijn in de baarmoeder die meegroeide met de zwangerschap. Die bloedklonter was 4 cm lang en 0,5 cm dik.

Lees meer...

Opgegeven longpatiënt herleeft na gebed

We laten Rita D. aan het woord:

Patrick, 55jaar, papa van mijn schoondochter Jessie, was al jaren longpatiënt. Op donderdag 24 augustus 2017 voelde hij zich helemaal niet goed, hij was onwel geworden en kon moeilijk ademen.

De situatie was zo ernstig dat er een ziekenwagen gebeld werd. Onderweg naar spoed begon hij met zijn ogen weg te draaien en verstijfde en verkrampte hij helemaal. Tegen de tijd dat hij in het ziekenhuis kwam, was hij in coma.

Lees meer...

Toen zij Paulus hoorden vertellen dat er iemand uit de dood was teruggekomen, lachten sommigen hem uit. Maar anderen zeiden: "Daarover moet u nog eens wat meer vertellen." Handelingen 17:32

De Joodse leiders in de tijd van Jezus waren er al op beducht. Ze vroegen de Romeinse leiders om het graf te laten bewaken zodat de discipelen het lichaam van Jezus ‘s nachts niet zouden komen stelen en zouden beweren dat Hij was opgestaan. Toen ondanks de scherpe bewakingsmaatregelen ‘s morgens het graf toch leeg bleek te zijn, hielden zij het volk die theorie voor.
Tot op heden geloven niet erg veel mensen in de lichamelijke opstanding van Jezus.

Stel je voor dat het inderdaad opgezet spel van de discipelen zou zijn… waarom zouden deze later dan kiezen om te sterven voor deze leugen en waarom zijn er vandaag nog erg veel mensen die liever sterven dan hun geloof op te geven?

Vermoord worden voor je geloof zoals sommige van de apostelen, doe je niet uit fanatisme maar uit een “diep weten” dat Hij is opgestaan uit de dood.
Daarom is het belangrijk om eens in je binnenste te kijken en te zien of daar dat “weten in vrede” is. Als je dit als vast uitgangspunt voor je geloof neemt - en niet als een te betwijfelen zijsprongetje - word je echt gelukkig.

Weten dat er een God is die de dood overwonnen heeft en die Zijn Zoon Jezus naar de wereld gezonden heeft om jou en mij echt vrij te maken: dat is pas écht gelukkig zijn!

Ik bid je een zalig Pasen toe!
Jezus is opgestaan!

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd