Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Gods werk in mijn hele leven

We kregen na het genezingsfeest ook een bijzonder mailtje van Netty en mochten dit met haar toestemming delen met jullie:
“In de afgelopen twee weken heb ik bijzonder ervaren hoe God me liet zien welk plan Hij met mijn leven heeft en hoe het begonnen is. Ik was op zondag 22 juli 2018 aanwezig in jullie kerk bij het genezingsfeest van Hugo om 30 jaar genezen samen te vieren. Ik werd weer blij te horen over genezingen en hoe Vader God voorziet in het leven van Zijn kinderen. Na afloop nam ik het boekje van Martie Haaijer “Altijd is God groter” mee naar huis om weg te geven, want ik had er zelf al een paar.

Lees meer...

Verlamde baby-arm hersteld

Begin juli kregen we in onze mailbox twee foto’s van een baby van 7 maanden. Op de ene foto droeg ze een slab met daarop “God zorgt voor jou”, op de andere zit ze te lachen met haar handjes “biddend” in elkaar… Op het eerste zicht zou je zeggen dat er niets aan de hand is of was met deze baby maar dat was niet zo … tot onze God haar genas!

De mail kwam van een biddende tante, wiens naam bekend is bij de redactie en die ons het volgende schreef:
“ Als je de foto's ziet, herinner je je misschien nog wel dat baby’tje met haar verlamd armpje, waar we samen voor gebeden hebben. 

Lees meer...

Toen zij Paulus hoorden vertellen dat er iemand uit de dood was teruggekomen, lachten sommigen hem uit. Maar anderen zeiden: "Daarover moet u nog eens wat meer vertellen." Handelingen 17:32

De Joodse leiders in de tijd van Jezus waren er al op beducht. Ze vroegen de Romeinse leiders om het graf te laten bewaken zodat de discipelen het lichaam van Jezus ‘s nachts niet zouden komen stelen en zouden beweren dat Hij was opgestaan. Toen ondanks de scherpe bewakingsmaatregelen ‘s morgens het graf toch leeg bleek te zijn, hielden zij het volk die theorie voor.
Tot op heden geloven niet erg veel mensen in de lichamelijke opstanding van Jezus.

Stel je voor dat het inderdaad opgezet spel van de discipelen zou zijn… waarom zouden deze later dan kiezen om te sterven voor deze leugen en waarom zijn er vandaag nog erg veel mensen die liever sterven dan hun geloof op te geven?

Vermoord worden voor je geloof zoals sommige van de apostelen, doe je niet uit fanatisme maar uit een “diep weten” dat Hij is opgestaan uit de dood.
Daarom is het belangrijk om eens in je binnenste te kijken en te zien of daar dat “weten in vrede” is. Als je dit als vast uitgangspunt voor je geloof neemt - en niet als een te betwijfelen zijsprongetje - word je echt gelukkig.

Weten dat er een God is die de dood overwonnen heeft en die Zijn Zoon Jezus naar de wereld gezonden heeft om jou en mij echt vrij te maken: dat is pas écht gelukkig zijn!

Ik bid je een zalig Pasen toe!
Jezus is opgestaan!

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd