Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Gods werk in mijn hele leven

We kregen na het genezingsfeest ook een bijzonder mailtje van Netty en mochten dit met haar toestemming delen met jullie:
“In de afgelopen twee weken heb ik bijzonder ervaren hoe God me liet zien welk plan Hij met mijn leven heeft en hoe het begonnen is. Ik was op zondag 22 juli 2018 aanwezig in jullie kerk bij het genezingsfeest van Hugo om 30 jaar genezen samen te vieren. Ik werd weer blij te horen over genezingen en hoe Vader God voorziet in het leven van Zijn kinderen. Na afloop nam ik het boekje van Martie Haaijer “Altijd is God groter” mee naar huis om weg te geven, want ik had er zelf al een paar.

Lees meer...

Verlamde baby-arm hersteld

Begin juli kregen we in onze mailbox twee foto’s van een baby van 7 maanden. Op de ene foto droeg ze een slab met daarop “God zorgt voor jou”, op de andere zit ze te lachen met haar handjes “biddend” in elkaar… Op het eerste zicht zou je zeggen dat er niets aan de hand is of was met deze baby maar dat was niet zo … tot onze God haar genas!

De mail kwam van een biddende tante, wiens naam bekend is bij de redactie en die ons het volgende schreef:
“ Als je de foto's ziet, herinner je je misschien nog wel dat baby’tje met haar verlamd armpje, waar we samen voor gebeden hebben. 

Lees meer...

Achtentwintig!

Sommige getallen zijn belangrijk in iemands leven. Voor mij is dat onder andere het getal 28, want mijn achtentwintigste verjaardag zou hoogstwaarschijnlijk de laatste van mijn leven worden.
Toen de diagnose van een ongeneeslijke lymfeklierkanker gesteld werd, zeiden de artsen mij dat ze me geen twee maanden overleven konden garanderen. Ik zou dus geen 29 jaar worden!

In samenspraak met de artsen, en indien mijn lichaam het toeliet, mocht ik naar huis om die verjaardag te vieren.
U kunt zich voorstellen dat het woord “vieren” in dit geval niet helemaal op zijn plaats was!
Toen die dag aanbrak, werd ik naar huis gebracht, zelf rijden zat er niet in.

Thuis waren behalve Inger en Sam nog enkele mensen aanwezig en op de tafel stond de verjaardagstaart met kaarsen, twee kaarsen, één in de vorm van een twee en één in de vorm van een acht. Heel goed bedacht, want ik was niet in staat om 28 kaarsen uit te blazen.
Niemand had blijkbaar zin om de kaarsen aan te steken, en ik was blij dat ik mijn kaars niet moest uitblazen.

Die dag gebeurde er iets heel bijzonder: de pijn in mijn mond, die een gevolg was van de gezwellen, verdween en tegen de avond waren ook de gezwellen in mijn mond weg!
Ons gebed was verhoord, God wil mensen gezond hebben.

Dit is een lang verhaal dat ik hier even kort uitleg.
We zijn nu 30 jaar verder…!

“Wat dan met die kaarsen”, zal u denken.
Wel, die heb ik goed bijgehouden,
ze komen van pas wanneer ik 82 word.

“Want hoevele beloften Gods er ook zijn, in Hem is het: Ja!” (2 Corinthiërs 1:20)

Veel zegen,

Hugo

DMC Firewall is a Joomla Security extension!