Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

GEZOND OUD WORDEN

Ook dit is een getuigenis van Ann:

Eén van de thema’s die ons als kerk nauw aan het hart ligt is gezond oud worden. We geloven dat onze hemelse Papa ons altijd wil genezen maar gezond blijven gaat nog ver boven genezing uit…en ook over dit onderwerp heeft Gods Woord heel wat te zeggen.

Eén van mijn lievelingsverzen uit het Oude Testament hierover zijn de woorden die je vindt over Mozes in Deuteronomium 34:7 toen hij naar de Vader ging:
“ Mozes was honderdtwintig jaar oud toen hij stierf; zijn oog was niet verduisterd en zijn kracht was niet geweken.” Nu heeft de medische wetenschap na al die jaren ondertussen bewezen dat een menselijk lichaam 120 jaar kan meegaan…maar de meesten van ons zien en horen alleen maar achteruitgang en minder goed functioneren naarmate mensen ouder worden. Toch geloven wij dat God het zo niet bedoeld heeft…

Lees meer...

SPECTACULAIR HERSTEL VAN ZWARE MAAG-DARM INFECTIE

Op zaterdag 3 november hadden we weer genezingsschool in België. Een 30-tal mensen kwamen die dag luisteren naar “genezing ontvangen en vasthouden” en “een inleiding tot innerlijke genezing” waarin hoop en leven werd gebracht voor iedereen die te kampen heeft met lichamelijke of psychische kwalen.
Onze God is een Verlosser en er is geen God buiten Hem. Er is geen leven buiten Hem, Hij gaf ons het leven en Hij is de Enige die onze levens grondig kan vernieuwen en genezen. Met veel enthousiasme werden de lessen gegeven en heel wat mensen kregen nieuwe hoop voor zichzelf, voor hun geliefden en de mensen die ze helpen.

Toen de middag afgelopen was, zag Ann op haar gsm dat haar zus in het begin van de namiddag een bericht had gestuurd met de vraag of Ann haar even kon bellen.

Lees meer...

LEVEN EN OVERVLOED… (Joh.10:10b)

Voor mensen die ons werk kennen, is dit geen onbekend Bijbelcitaat. Deze uitdrukking die Jezus gebruikte, zou ons blij moeten maken maar stelt soms teleur omdat er soms niet veel zichtbaar van is in je leven. “Leven en overvloed” is geen emmer die God over je hoofd kapt als je tot bekering komt. Het is een immense gift waarvan Hij wil dat die helemaal deel van je wordt. En het is met deze gift net zoals met alle andere gaven: er zijn voorwaarden aan verbonden. We moeten ze zien, aannemen en Zijn instructies volgen die verbonden zijn aan het ontvangen. Dan pas kan je volop genieten van wat Vader voor je in petto heeft. De basisvoorwaarden zijn de meeste wel bekend: in het Woord lezen, er iets mee doen, naar de kerk gaan, met God praten enz…

We willen u als Gods Ambassade alleszins altijd nog meer aanbieden, of je bij ons naar de kerk komt of niet.

Zoals de Vaderhartschool: een week helemaal aan Hem besteden is iets waar we zelden aan toekomen. De resultaten en reacties zijn telkens overweldigend:
- een pak meer rust in je leven
- Gods karakter beter leren kennen en Zijn stem beter leren verstaan
- diepe zelfaanvaarding
- betere relaties
- meer inzicht in Zijn Woord ...

- de mogelijkheid om anderen nog efficiënter te helpen
Een investering om ernstig over na te denken. Dit jaar kunnen we uitzonderlijk aan een lagere prijs werken. We gaan ook voor het eerst naar Bredene aan zee. En het resultaat is beter dan een week “all-in” vakantie!

En dan is er nog de genezingsschool!
Dit najaar starten we opnieuw een genezingsschool waarvan de eerste vier delen over 4 zaterdagen zijn verspreid. Alle info hierover lees je bij de mededelingen.
God belooft ons een goede gezondheid op jonge én oude leeftijd. Veel mensen geloven niet dat dit Gods bedoeling is en lopen onnodig met veel fysieke en emotionele problemen rond. Tijdens deze school worden er praktische sleutels aangereikt om terug tot het basisplan van God met je leven te komen. “Geen tijd” zeggen sommigen maar de meeste mensen spenderen veel meer tijd ziek in bed en bij de dokter dan deze paar zaterdagen!
De genezingsschool:
- geeft je een duidelijk inzicht in Gods wil met je hele leven (lichaam, ziel en geest)
- rekent af met alle mogelijke praatjes die je van deze zegen willen afhouden
- helpt je om zelf genezing te ontvangen en aan anderen genezing door te geven.

De twee scholen worden al heel wat jaren internationaal aan mensen aangeboden met enorme resultaten maar zijn enkel een must als je verder wil komen met God. Op naar meer van dat echte “leven en overvloed”!

Veel zegen!
Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!