Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

God geeft nieuwe vriendinnen

We laten Jiska zelf vertellen: “Er werd me gevraagd of ik iets over een zegening van 2018 zou kunnen delen. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik kon vertellen. Na een poosje moest ik denken aan de fijne vriendinnen die ik er afgelopen jaar bij heb gekregen. Zo ervaar ik dat: “gekregen”.

Lees meer...

Gebedsdoos opent wonderlijk deuren

We laten Tamara zelf aan het woord:

“Sinds geruime tijd leidt Antonio, mijn man, een huiskring in de omgeving van Houthalen. Er komen christenen uit verschillende kerken heen om extra opgebouwd en bemoedigd te worden. In oktober 2018 kwam de gedachte in ons op om ook in deze kring de gebedsdoos te introduceren. Zo gezegd, zo gedaan ... wij bidden een kalendermaand voor deze doos, dan halen we ze leeg en stoppen ze in de gebedsdoos van onze kerk.

Lees meer...

LEVEN EN OVERVLOED… (Joh.10:10b)

Voor mensen die ons werk kennen, is dit geen onbekend Bijbelcitaat. Deze uitdrukking die Jezus gebruikte, zou ons blij moeten maken maar stelt soms teleur omdat er soms niet veel zichtbaar van is in je leven. “Leven en overvloed” is geen emmer die God over je hoofd kapt als je tot bekering komt. Het is een immense gift waarvan Hij wil dat die helemaal deel van je wordt. En het is met deze gift net zoals met alle andere gaven: er zijn voorwaarden aan verbonden. We moeten ze zien, aannemen en Zijn instructies volgen die verbonden zijn aan het ontvangen. Dan pas kan je volop genieten van wat Vader voor je in petto heeft. De basisvoorwaarden zijn de meeste wel bekend: in het Woord lezen, er iets mee doen, naar de kerk gaan, met God praten enz…

We willen u als Gods Ambassade alleszins altijd nog meer aanbieden, of je bij ons naar de kerk komt of niet.

Zoals de Vaderhartschool: een week helemaal aan Hem besteden is iets waar we zelden aan toekomen. De resultaten en reacties zijn telkens overweldigend:
- een pak meer rust in je leven
- Gods karakter beter leren kennen en Zijn stem beter leren verstaan
- diepe zelfaanvaarding
- betere relaties
- meer inzicht in Zijn Woord ...

- de mogelijkheid om anderen nog efficiënter te helpen
Een investering om ernstig over na te denken. Dit jaar kunnen we uitzonderlijk aan een lagere prijs werken. We gaan ook voor het eerst naar Bredene aan zee. En het resultaat is beter dan een week “all-in” vakantie!

En dan is er nog de genezingsschool!
Dit najaar starten we opnieuw een genezingsschool waarvan de eerste vier delen over 4 zaterdagen zijn verspreid. Alle info hierover lees je bij de mededelingen.
God belooft ons een goede gezondheid op jonge én oude leeftijd. Veel mensen geloven niet dat dit Gods bedoeling is en lopen onnodig met veel fysieke en emotionele problemen rond. Tijdens deze school worden er praktische sleutels aangereikt om terug tot het basisplan van God met je leven te komen. “Geen tijd” zeggen sommigen maar de meeste mensen spenderen veel meer tijd ziek in bed en bij de dokter dan deze paar zaterdagen!
De genezingsschool:
- geeft je een duidelijk inzicht in Gods wil met je hele leven (lichaam, ziel en geest)
- rekent af met alle mogelijke praatjes die je van deze zegen willen afhouden
- helpt je om zelf genezing te ontvangen en aan anderen genezing door te geven.

De twee scholen worden al heel wat jaren internationaal aan mensen aangeboden met enorme resultaten maar zijn enkel een must als je verder wil komen met God. Op naar meer van dat echte “leven en overvloed”!

Veel zegen!
Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!