Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Gods werk in mijn hele leven

We kregen na het genezingsfeest ook een bijzonder mailtje van Netty en mochten dit met haar toestemming delen met jullie:
“In de afgelopen twee weken heb ik bijzonder ervaren hoe God me liet zien welk plan Hij met mijn leven heeft en hoe het begonnen is. Ik was op zondag 22 juli 2018 aanwezig in jullie kerk bij het genezingsfeest van Hugo om 30 jaar genezen samen te vieren. Ik werd weer blij te horen over genezingen en hoe Vader God voorziet in het leven van Zijn kinderen. Na afloop nam ik het boekje van Martie Haaijer “Altijd is God groter” mee naar huis om weg te geven, want ik had er zelf al een paar.

Lees meer...

Verlamde baby-arm hersteld

Begin juli kregen we in onze mailbox twee foto’s van een baby van 7 maanden. Op de ene foto droeg ze een slab met daarop “God zorgt voor jou”, op de andere zit ze te lachen met haar handjes “biddend” in elkaar… Op het eerste zicht zou je zeggen dat er niets aan de hand is of was met deze baby maar dat was niet zo … tot onze God haar genas!

De mail kwam van een biddende tante, wiens naam bekend is bij de redactie en die ons het volgende schreef:
“ Als je de foto's ziet, herinner je je misschien nog wel dat baby’tje met haar verlamd armpje, waar we samen voor gebeden hebben. 

Lees meer...

LEVEN EN OVERVLOED… (Joh.10:10b)

Voor mensen die ons werk kennen, is dit geen onbekend Bijbelcitaat. Deze uitdrukking die Jezus gebruikte, zou ons blij moeten maken maar stelt soms teleur omdat er soms niet veel zichtbaar van is in je leven. “Leven en overvloed” is geen emmer die God over je hoofd kapt als je tot bekering komt. Het is een immense gift waarvan Hij wil dat die helemaal deel van je wordt. En het is met deze gift net zoals met alle andere gaven: er zijn voorwaarden aan verbonden. We moeten ze zien, aannemen en Zijn instructies volgen die verbonden zijn aan het ontvangen. Dan pas kan je volop genieten van wat Vader voor je in petto heeft. De basisvoorwaarden zijn de meeste wel bekend: in het Woord lezen, er iets mee doen, naar de kerk gaan, met God praten enz…

We willen u als Gods Ambassade alleszins altijd nog meer aanbieden, of je bij ons naar de kerk komt of niet.

Zoals de Vaderhartschool: een week helemaal aan Hem besteden is iets waar we zelden aan toekomen. De resultaten en reacties zijn telkens overweldigend:
- een pak meer rust in je leven
- Gods karakter beter leren kennen en Zijn stem beter leren verstaan
- diepe zelfaanvaarding
- betere relaties
- meer inzicht in Zijn Woord ...

- de mogelijkheid om anderen nog efficiënter te helpen
Een investering om ernstig over na te denken. Dit jaar kunnen we uitzonderlijk aan een lagere prijs werken. We gaan ook voor het eerst naar Bredene aan zee. En het resultaat is beter dan een week “all-in” vakantie!

En dan is er nog de genezingsschool!
Dit najaar starten we opnieuw een genezingsschool waarvan de eerste vier delen over 4 zaterdagen zijn verspreid. Alle info hierover lees je bij de mededelingen.
God belooft ons een goede gezondheid op jonge én oude leeftijd. Veel mensen geloven niet dat dit Gods bedoeling is en lopen onnodig met veel fysieke en emotionele problemen rond. Tijdens deze school worden er praktische sleutels aangereikt om terug tot het basisplan van God met je leven te komen. “Geen tijd” zeggen sommigen maar de meeste mensen spenderen veel meer tijd ziek in bed en bij de dokter dan deze paar zaterdagen!
De genezingsschool:
- geeft je een duidelijk inzicht in Gods wil met je hele leven (lichaam, ziel en geest)
- rekent af met alle mogelijke praatjes die je van deze zegen willen afhouden
- helpt je om zelf genezing te ontvangen en aan anderen genezing door te geven.

De twee scholen worden al heel wat jaren internationaal aan mensen aangeboden met enorme resultaten maar zijn enkel een must als je verder wil komen met God. Op naar meer van dat echte “leven en overvloed”!

Veel zegen!
Hugo

DMC Firewall is a Joomla Security extension!