Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Wereldwijd eindigt 1 op 4 zwangerschappen in abortus

Volgend artikel namen we met toestemming (gedeeltelijk) over uit de nieuwsbrief van “gemeente en gehandicapten” tweede kwartaal 2019

WERELDWIJD EINDIGT 1 OP 4 ZWANGERSCHAPPEN IN ABORTUS

(Bron: de Standaard 2016)
Concreet betekent dit dat 56 miljoen vrouwen per jaar kiezen om hun zwangerschap af te breken.

Lees meer...

Fantoompijn verdwijnt na gebed op medewerkersavond


Ludo, onze huiskok, verloor op maandagavond 21 maart 2016 door een ongeluk aan zijn linker hand een stuk van z’n duim en z’n pink en de hele wijsvinger, middelvinger en ringvinger...en dat minder dan een week voor ons paasfeest met diner waar hij de leiding had in de keuken.
Hij werd in allerijl overgebracht naar Gasthuisberg waar professor Nijs de hele nacht opereerde en de middelvinger op de plaats van de wijsvinger hechtte.

Lees meer...

Ga er daarom op uit om alle volken tot Mijn discipelen te maken. 
Mattheüs 28:19 Het Boek


Als we op zoek zijn naar een oplossing voor welk probleem dan ook in ons leven, is het goed om de Bijbel te raadplegen. God heeft immers voorzien in alles wat we nodig hebben.
Zo ook met het ontkerstenen van de maatschappij. Er zijn hoe langer hoe meer mensen die niets meer van God weten en nog nooit gehoord hebben van het volbrachte werk van Jezus.
Veel christenen maken zich zorgen over deze evolutie maar ook hier komt Jezus met een simpele oplossing: “ga in de gehele wereld en maak alle volken tot mijn discipelen (Mt. 28:19)”. Hij zei niet: “wacht tot je een open deur krijgt, wacht tot de Geest het je ingeeft, ga eerst bidden en vasten, zorg dat je eerst groeit in geloof, of zorg dat je het eerst de Vader ziet doen”.

Paulus nam die opdracht heel ernstig. Dat maakte dat hij door velen met open armen werd ontvangen maar soms werd hij gestenigd en dikwijls moest hij vluchten voor zijn leven.
Het resultaat van deze opdracht aan de eerste discipelen was duidelijk: in korte tijd werd de blijde boodschap over de hele toenmalige wereld verspreid.
Dit is op z’n minst iets om goed over na te denken. Het was geen vraag maar een opdracht van Jezus, mét de belofte dat Hij zou meewerken door wonderen en tekenen...
Wij zijn toe aan opwekking en een basis-ingrediënt hiervoor heb je net gekregen... Succes met het uitvoeren van Jezus’ opdracht!


Veel zegen! Hugo

DMC Firewall is a Joomla Security extension!