Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Wandelen in autoriteit brengt genezing aan hernia

Netty geeft ons een kort verslag van het volgen van onze genezingsschool: 

“Van september 2018 tot mei 2019 heb ik de genezingsschool van Gods Ambassade gevolgd. Wat ik daar vooral geleerd heb, is de autoriteit die we ontvangen hebben als discipelen van Jezus om zieken de handen op te leggen om te genezen. 

Lees meer...

Vinger geneest zonder tussenkomst van mensen

Na onze vorige genezingsdienst kregen we volgende getuigenissen doorgestuurd van Mary: 

“Ik had al twee à drie weken last van een pijnlijke vinger. Het was moeilijk om met die pijn een pot, pan of zelfs een glas vast te houden. Ik had er dus behoorlijk last van.
Toen we ons gereed maakten om naar de genezingsavond te gaan, sprak ik met de Heer over dit probleem. Ik zei: “Heer, U kan mij aanraken, waar ik ook ben...” 

Lees meer...

Abraham had geen krant.

Hij had ook geen TV, geen e-mail, geen facebook of WhatsApp, geen likes, geen duidingsprogramma’s. Ik weet niet hoeveel mensen zonder deze spullen zouden kunnen, maar toch lijken ze de mens niet gelukkiger te maken of dichter bij God te brengen. Die twee komen immers op hetzelfde neer.

Op een bepaald moment zei God tegen Abraham dat hij zijn zoon Isaak moest offeren. Toen kwam er een geweldige dynamiek tot stand.
Ten eerste verstond Abraham Gods stem, waarschijnlijk omdat hij niet al die andere stemmetjes had die wij hebben. Ten tweede had hij helemaal geen moeite om de instructies te volgen en die waren niet mis: hij moest zijn zoon offeren.
We leren in de Bijbel dat God Abraham een nageslacht beloofd had via zijn zoon Isaak. Hij had dan ook op één of andere manier het volste vertrouwen dat dit in orde zou komen.

Abraham had eigenlijk veel meer dan wij. Zijn ontvanger werd niet verward door stoorzenders en niet afgeleid door al die menselijke “wijsheden”. God sprak. Het was erg duidelijk voor hem. Hij deed wat hem gevraagd werd en dit veranderde de wereld.

Dit stuk geschiedenis kan ook onze bedenkingen veranderen. "Waarom gebeurt er nu zo weinig met God?" Dat zou best te maken kunnen hebben met wat Abraham had en wij niet.
Je kan het deze zomer dan ook gerust als uitdaging inbouwen om al de informatiekanalen waarop je aangesloten bent even te evalueren. Kijk eens hoeveel procent van je tijd gaat naar het bouwen aan een relatie met je hemelse Vader. Dit is geen oproep om al die kanalen uit je leven te bannen maar om eens na te denken over je prioriteiten. Want die prioriteiten bepalen je handelen.


Een gezegende zomer! Hugo

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd