Afdrukken

25 JAAR GODS AMBASSADE,
 EEN EENVOUDIG GODDELIJK AVONTUUR

Het begon allemaal wonderlijk. Ik genas van die ongeneselijke kanker die zoals gewoonlijk dood en verderf probeerde te zaaien. Ik had verwacht dat dit wonder opwekking zou brengen in het ziekenhuis maar ogenschijnlijk gebeurde daar niets. Als gezin, familie, gemeente en grote groep mensen die meebad, waren we erg gelukkig. Ik werd wel eens gevraagd om te getuigen in de diensten van Martie Haaijer, in andere kerken en bij de Volle Evangelie Zakenlieden maar daar bleef het een tijdje bij.

Tot ik een uitnodiging kreeg van een professor aan de KU Leuven om samen met Inger te komen spreken over goddelijke genezing voor laatste jaarstudenten huisarts geneeskunde. Om een wonderlijk verhaal kort te maken: er ontstond een werkgroep “arts en geloof” en er kwamen heel wat artsen tot bekering. Die getuigden dan weer aan patiënten die op hun beurt hun leven aan jezus gaven. Het leek sterk op een opwekking. Eén arts wou dinsdag avond geen consultatie meer houden maar bidden met patiënten. We kwamen wekelijks samen, er genazen erg veel mensen en die groep groeide tot een gemeente die nu 25 jaar bestaat.

Gods Ambassade is dus eigenlijk een bediening waar een kerk uit ontstaan is. We werkten erg veel samen en leerden veel van Martie Haaijer en haar organisatie, Obed. De kerk groeide en in 2005 startten we met de genezingsschool. Er kwamen steeds meer uitnodigingen uit binnen- en buitenland voor genezings-diensten, Bijbelstudies, genezingsscholen en conferenties. Intussen werkten we al een tijdje mee in Fatherheart ministries met James Jordan en organiseerden we ook Vaderhartscholen in België.

Als we terugblikken zien we dat Gods Ambassade wereldwijd duizenden mensen bereikt heeft met de boodschap van Vaders genezende liefde en heel veel levens veranderd heeft, mede dankzij de livestreams en ons filmwerk.

Drinkplaats. Toen dit werk begon, had één van onze vrienden een beeld dat GA een drinkplek zou zijn voor schapen die dorst hadden. Ze zouden komen drinken en verdergaan. Dit hebben we gemerkt: er zijn al veel mensen gekomen en gegaan. Sommigen zijn met Vader een heel andere richting uitgegaan, anderen hebben spijtig genoeg Jezus’ gelijkenis van de zaaier vervuld en hebben afgehaakt.

Toekomst. Alles is begonnen in eenvoud en Vader zal het zo verder leiden.
Het is begonnen als écht Belgisch en gaat ondertussen over heel de wereld.
Alles startte heel klein maar de invloed wordt hoe langer hoe groter. Er worden hoe langer hoe meer mensen opgeleid om de boodschap door te geven. We worden omringd door een prachtige ploeg medewerkers waar we heel trots op zijn.
Eén van onze belangrijke slogans in het verleden is nog altijd actueel:
Wereld pas op, we komen er aan!!!

Veel zegen! Hugo

DMC Firewall is a Joomla Security extension!