Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Vaderhartschool raakt levens heel diep aan


We laten Astrid en Lutgart even vertellen hoe ze onze laatste Vaderhartschool in Bredene ervaarden: 

“Sinds mijn eerste Vaderhartschool in 2005 heb ik mogen ervaren dat er stilletjes aan maar zeker een stevige bodem in mijn eens zo lege ziel gelegd werd. Op die manier kon en kan de liefde van Vader dieper en dieper uitgestort worden. 

Lees meer...

Wandelen in autoriteit brengt genezing aan hernia

Netty geeft ons een kort verslag van het volgen van onze genezingsschool: 

“Van september 2018 tot mei 2019 heb ik de genezingsschool van Gods Ambassade gevolgd. Wat ik daar vooral geleerd heb, is de autoriteit die we ontvangen hebben als discipelen van Jezus om zieken de handen op te leggen om te genezen. 

Lees meer...

“Zie, ik verkondig u grote blijdschap die heel het volk zal ten deel vallen:
U is heden de Heiland geboren, namelijk Christus, de Heere...”Lucas 2:10b-11 

Kerst, alweer kerst...(zucht...) 

Cadeautjes kopen en ontvangen, veel te veel eten en drinken, opgeklopte festiviteiten en wat nog allemaal... 

Sommige mensen zoals ondergetekende zien erg uit naar de kersttijd. Toch is er een grote groep mensen die hier een afkeer van hebben. Heel vaak zijn dit ook christenen. Met Kerst komen ze uit de kast (waarom ze erin gekropen zijn, weet geen mens) en concentreren ze zich meestal niet op het Goede Nieuws maar ergeren ze zich aan alles wat met kerst te maken heeft . 

Het valt wel op dat kerst een zeldzaam christelijk feest is dat iedereen bezig houdt. Ik heb nog nooit gehoord dat een verjaardag van één of andere aanbeden persoon zo gevierd wordt. Nu zet de wereld zich eens in om een christelijk basisfeest onder de aandacht te brengen en veel gelovigen hakken erop los. 

Voor mij mag elke mooie of schreeuwlelijke kerststal mee herinneren aan het feit dat de Redder geboren is. Misschien wordt er wel zoveel heisa rond gemaakt omdat de mensen een diep besef hebben dat redding noodzakelijk is... 

De Redder is geboren en al 2000 jaar genieten daar talloze mensen van. Het is trouwens een Bijbelse opdracht om Gods Woord te overdenken en elke hulp is daarbij welkom. 

Bedankt wereld en een zalig kerstfeest!

Hugo 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd