Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Vader zet zijn kinderen helemaal vrij

In januari ging er weer een hele ploeg van onze kerk naar het theaterweekend van Carla Veldhuis in Nederland. Dat is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden...

Danny, die meeging vanaf het begin, vertelt ons een deel van haar verhaal:

“In 2015 besloten we met z’n drietjes vanuit België naar het theaterweekend van Carla Veldhuis in Nederland te gaan.Ik was er een beetje zenuwachtig voor en ook wat ongerust dat we bij de oudste aanwezigen zouden horen, ook al was m’ n honger naar meer erg groot. We kwamen toe op vrijdagavond en werden dadelijk bevestigd in ons vermoeden: onze grijze haren vielen op tussen die van vele andere jonge deelnemers. Ik zag een wat ouder koppel en voelde me meteen een beetje beter. Achteraf bleken deze mensen geen gewone deelnemers te zijn, ze hoorden bij het gebedsteam.

Lees meer...

Hij geeft het zijn beminden in de slaap

We kregen van Bartel uit Nederland volgend getuigenis: 

“In november 2019 was ik bij de Vaderhartschool in België. Ik had er erg naar uitgekeken, omdat ik graag meer van Gods liefde wilde ervaren. 

Tijdens de A school werd er veel onderwijs gegeven. Tijdens het onderwijs was het voor mij voldoende om in het leslokaal aanwezig te zijn. Alleen al het verblijven te midden van woorden over Gods liefde gaf mij innerlijke verkwikking. Ik hoefde er niets voor te doen, niet netjes recht te zitten, niet actief te luisteren. Ik hoefde geen aantekeningen te maken. Ik hoefde ook niets te onthouden, alleen maar in de ruimte aanwezig te zijn. 

Lees meer...

Faith Watchers

Heb jij ook zoveel gewicht mee te sleuren in jouw leven? Is alles zo vermoeiend, zwaar en belastend?
Wil jij ook een maatje minder?
Dan ben je op de juiste plaats bij Faith Watchers!

Het is een feit dat in het Westen veel mensen lijden aan obesitas.
Er wordt dan ook heel veel ondernomen om mensen tot een oplossing te sensibiliseren.
Hierbij wordt vaak voorbijgegaan aan het “geestelijke overgewicht” dat heel dikwijls de oorzaak is van alle andere problemen...

De werking van Faith Watchers is heel eenvoudig:
Stap 1: je beslist om God de belangrijkste plaats in jouw leven te geven
Stap 2: je geeft alles over aan Hem (je laat dus alles los)
Stap 3: je volgt Hem onvoorwaardelijk
Stap 4: je zit samen met broers en zussen
Stap 5: je geeft het goede nieuws dat je ontvangen hebt door aan anderen. Faith Watchers, het verrassende systeem om van overgewicht af te komen.

Veel zegen ermee!
Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!