Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Zie, Ik maak alle dingen nieuw

ZIE, IK MAAK ALLE DINGEN NIEUW
GENEZEN VAN CHRONISCHE VERMOEIDHEID (fibromyalgie)
EEN HERSTELD HUWELIJK EN GEZIN
NIEUW WERK

Philippe en Ingrid zijn altijd harde werkers geweest. Van 1994 tot 2001 was Philippe zelfstandige in onderaanneming voor het installeren van speeltoestellen. Zeven jaar lang werkte hij zonder vakantie te nemen. Voor 7.30 uur ’s morgens zat hij al op de A2 om het drukke verkeer voor te zijn, hij kwam ’s avonds thuis, at rond 20.00 à 21.00 uur en werkte dan nog in hun eigen huis aan de verbouwingen tot 1 à 2 uur ’s nachts…om de volgende morgen opnieuw te beginnen.

Lees meer...

Genezen van chronische recidiverende verkoudheden en sinusitis

Margriet uit Wenduine volgde bij ons alle reeksen van de genezingsschool. Ze vertelde zelf van een resultaat in heer leven hiervan:
"Ik heb altijd nogal flink te kampen gehad met sinusproblemen. Wanneer ik één dag een lopende neus had, kreeg ik steeds sinusitis.

Lees meer...

Woordje van de voorganger


“Wie Mijn woorden hoort en ze doet…”

Ik weet niet hoe het met u zit maar voor mij had dit Bijbelvers steeds een verwijtende ondertoon. “Doe dit, doe dat”… je doet nooit genoeg! Het gekke is dat God dit nooit heeft laten opschrijven om een verwijt te maken maar wél om een punt duidelijk te maken.

De Bijbel is geen theologische of filosofische uiteenzetting maar een gebruiksaanwijzing, een handboek zoals je er steeds één krijgt bij de aankoop van één of ander gesofisticeerd product. Het door de eeuwen heen “uitmelken” van alle Bijbelse woorden en uitspraken heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe generatie mensen geboren werd, namelijk de farizeeërs. Dit zijn mensen die er prat op gaan dat ze geloven en dat doen ze ook! Meestal spenderen ze zelfs hun leven ten dienste van dat geloof. Je ziet echter hun levens niet zo veranderen…

Velen van ons lopen ook het risico om farizeeër te worden. Daarom deze oproep van onze hemelse Papa. Maak niet enkel een studie van de Bijbel! Het is belangrijk om te weten dat de Bijbel uit 66 boeken bestaat die over een periode van 2000 jaar geschreven zijn door heel wat verschillende schrijvers. De Bijbel is dus niet zomaar een boek maar een ware bibliotheek. Het is het meest verkochte en vaakst vertaalde boek ter wereld maar het is en blijft een gebruiksaanwijzing. Wanneer studie van het Woord je levenskwaliteit niet verandert ben je al een stap voor op diegene die niet naar samenkomsten komen. Je hoort immers de woorden al. Een gebruiksaanwijzing is echter niet enkel geschreven om de woorden te horen maar ook om ze toe te passen. Dit kan je een hoop problemen besparen.

Wanneer je garagist je een benzinewagen verkoopt, weet dan dat zijn advies en de tekst in de gebruiksaanwijzing niet bestemd zijn als een mooi stukje proza of een vrijblijvende suggestie. In een benzinewagen mag je gewoon geen diesel tanken, zelfs niet omdat die een beetje goedkoper is.

Mensen komen vaak onverwachte en onprettige dingen tegen. Dit zou ook wel eens het geval kunnen zijn volgend jaar. Een belangrijk gedeelte van de afloop bepaal je echter zelf. Oplossingen vind je in de Bijbel en in de samenkomsten waar daaruit onderwezen wordt.

Als we ons voor het komende jaar nu eens zouden voornemen niet enkel minzaam te horen naar het Woord maar het ook eens te doen. Regen en wind komt er voor iedereen…of je huis blijft staan is niet afhankelijk van de omstandigheden, wel van waar je het op gebouwd hebt!

Ons land, onze wereld heeft wonderen en God nodig. Als wij ons alvast voornemen om Zijn woorden te horen en te doen, zal het komende jaar er weer helemaal anders uitzien. Niet enkel voor onszelf, maar voor alle mensen op ons pad!

Een voorspoedig 2024 voor u en uw hele  familie!!!

Our website is protected by DMC Firewall!