Gebed nodig ?

Iedereen heeft wel één of andere nood. Bij sommigen gaat dat over alledaagse dingen, bij anderen betreft het moeilijkere zaken. Eén ding weten we zeker : Jezus is voor elke nood en elk probleem aan het kruis gegaan! En we weten dat Jezus niet voor niets gestorven is en dat Hij elke nood wil lenigen en elk probleem oplossen. Het is wel noodzakelijk dat we deze noden in gebed bij Hem brengen. Dat kan je perfect alleen, maar wij hebben gemerkt dat wanneer wij samen, als kerk, voor noden bidden dat erg krachtig is. Eénparig gebed brengt wonderen tot stand!

Gebedsdoos

Daarom hebben wij in onze kerk een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. staan waarin je gebedspuntjes kan steken. Deze worden niet stuk voor stuk voorgelezen maar tijdens elke dienst bidt de hele kerk voor alle problemen en noden die zich in de doos bevinden. De eerste van elke maand wordt de doos geledigd en beginnen we opnieuw!

Resultaten

Aangezien we zoveel resultaat boeken in binnen- en buitenland willen we ook u de gelegenheid geven gebedspuntjes in de doos te steken door ze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u nu naar onze dienst komt of niet. We zouden het erg fijn vinden als u ons op de hoogte brengt van beantwoord gebed. Ook wij worden graag bemoedigd !

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd