Afdrukken

Ergens in november kreeg Ann tandpijn.

Ergens in november kreeg Ann tandpijn.

Aanvankelijk was die niet continu en erg slecht te localiseren. Na een paar dagen voelde ze een kleine zwelling ter hoogte van het tandvlees van de mondbodem. Ze vroeg zich af of ze een abces aan het ontwikkelen was maar voelde geen kloppende pijn. De zwelling nam progressief toe en werd lastig bij het eten. Op een bepaald moment was de ganse mondbodem aan de rechter kant flink opgezwollen. Toen kwamen er ook pijnlijke, flink gezwollen klieren in haar hals en boven het sleutelbeen. Ze kon bijna niet liggen op die kant. De pijn straalde ook uit naar haar rechter oor en naar haar hoofd. Van bij het begin van de last was er gebeden maar toen de pijn zo’n ernstige proporties aangenomen had was het vrijdag…vlak voor het weekend dus…bel je de tandarts of niet?

Hugo, Inger, Ann en Nadine baden opnieuw samen en vanaf dat moment verdween de zwelling stilaan. Die vrijdagavond was ze weg. Op een paar dagen verdwenen ook alle gezwollen klieren.

Nog een paar dagen later begon de zwelling terug te komen maar Ann verbood dit…en het zette ook niet door! Dank U Vader dat U ons autoriteit gegeven hebt om daarin te wandelen!!!

 

Our website is protected by DMC Firewall!