Afdrukken

Schouder van 81-jarige geneest volkomen

Theo, die ondertussen bijna 82 jaar is, fietst nog veel en kan nog hard werken.
Hij gelooft van harte in Vaders belofte in Psalm 92:13-16:
De rechtvaardige zal groeien als een palmboom, opschieten als een ceder van
de Libanon; geplant in het huis des HEREN groeien zij in de voorhoven van
onze God; zij zullen in de ouderdom nog vrucht dragen, fris en groen zullen ze
zijn; om te verkondigen, dat de HERE waarachtig is, mijn rots, in wie geen
onrecht is.

en hij getuigt hiervan overal waar hij komt en mensen hem vragen hoe het komt dat hij nog zo gezond is.

Een paar jaar geleden was hij met de fiets gevallen en had hij zijn linker schouder daarbij zwaar bezeerd. In het begin kon hij alleen zijn onderarm nog gebruiken en zat z’n schouder volledig vast. Door aanhoudend gebed verbeterde de hele toestand wel. Hij kon z’n schouder terug bewegen maar kon zeker niet werken met die schouder. Zijn broer had hem gevraagd of hij een rolluik kon komen herstellen bij hem thuis maar Theo had gezegd dat dit niet kon omdat hij z’n schouder daarbij heel hard nodig had.

Toen Jan Sjoerd Pasterkamp zondag 9 maart bij ons in de kerk sprak, had hij op het einde van de dienst nog een paar woorden van kennis voor genezing van mensen.
Eén daarvan was dat iemands linker schouder die gewond was door een ongeluk of val genezen werd. Theo dankte de Vader onmiddellijk in stilte en zei er meteen bij dat hij z’n broer zou gaan helpen met dat rolluik.

Die maandag ging hij naar zijn broer. Dat rolluik zat heel vast in de kast boven het raam en Theo moest twee dagen met z’n armen hoog omhoog werken om alles in orde te krijgen…het was een zware klus! Hij werkte dus heel hard met z’n beide schouders en dat ging zonder pijn…zijn schouder was terug volledig in orde!
Theo is de Vader daar heel dankbaar voor, vertelt het overal en werkt opnieuw hard met die schouder!

Our website is protected by DMC Firewall!