Afdrukken

Jasmijn doet haar verhaal:

“Sinds de bevalling van Karalien, ons derde kindje, had ik af en toe wat last van mijn bekken. Na ongeveer 9 maanden werd de pijn te groot om te negeren. Ik kon niet meer lopen, zelfs geen 10 passen meer. Houdingen waarbij alle gewicht op één been kwamen, waren te pijnlijk geworden.

 

Via de huisarts kwam ik terecht bij de kinesist. Ik geloof met heel mijn hart en verstand in goddelijke genezing, maar we moeten ons lichaam natuurlijk ook verzorgen. Het leek me dus logisch dat ik mijn spieren moest versterken. 

Tijdens de voorlaatste kiné-sessie wijdde de kinesiste uit over mijn ‘probleem’. Ik zou heel mijn leven last hebben van een instabiel bekken. Het was goed om mijn buik- en rugspieren te versterken, maar aan een instabiel bekken kan je eigenlijk niets doen. Door de omliggende spieren te versterken creëer je een korset dat je bekken stabiel houdt. Wel 10 keer zei ze dat ik levenslang last zou hebben. Ik verwierp haar woorden in Jezus’ naam en sprak herstel uit over mijn bekken. 

Ondertussen had ik sinds een week ook last in mijn voet van een pees die van mijn dikke teen naar mijn enkel loopt. Heel vaak had ik pijn bij elke stap. Niet leuk! Tijdens de laatste kiné-sessie vroeg ik de kinesiste om advies. Haar diagnose was een ontstoken pees. Eigenlijk moet je die laten rusten, maar in een voet kan dat eigenlijk niet. Dus de behandeling bestond uit het nemen van ontstekingsremmers en dagelijks (pijnlijke) massage van de pees. Die mocht ik thuis zelf geven, maar als het te moeilijk was, mocht ik bij haar komen. 

En weer herhaalde ze verschillende keren dat ik voor altijd last zou hebben van mijn bekken. 

Opnieuw zegende ik mijn bekken en voet met volkomen herstel, op dat moment schijnbaar zonder resultaat. 

Een week of twee later, tijdens een (weeral) gezegende lofprijs in onze kerk op zondagochtend, bad Ann voor herstel en genezing. Heel ruim, helemaal niet specifiek voor mij, noch voor bekken- of voetproblemen. Ik voelde niets lichamelijk op dat moment, maar merkte wel sterk Gods aanwezigheid.

Een paar dagen later thuis besefte ik plots dat alle pijn en last in mijn bekken én mijn voet compleet verdwenen waren! Ik testte mijn bekken nog even door bewegingen te doen die ik daarvoor niet kon. 

We zijn ondertussen 4 maanden later en alles werkt prima zonder enige pijn! 

Dank U Jezus!”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd