Afdrukken

We laten iemand van onze kerk zelf aan het woord:

“Maandagochtend 18 mei kreeg ik na enkele happen van mijn ontbijt vreselijke pijn onder mijn linker onderkaak. Ik bad onmiddellijk en gebood de pijn te wijken in Jezus’ naam. Het deed zo'n pijn dat ik telkens na elke hap even moest wachten vooraleer ik een nieuwe hap kon eten. Met veel moeite at ik mijn ontbijt.
Voor het middageten bad ik opnieuw. Ik begon te eten en de pijn kwam onmiddellijk terug. Ik at weer erg moeizaam, zelfs een yoghurtje eten deed verschrikkelijk pijn!

's Middags zag ik Ann en Hugo. Ik vertelde het verhaal en natuurlijk baden ze voor mij.

Die avond maakte ik heerlijke brochetten met gebakken aardappeltjes en een slaatje. Het water stond me in de mond en ik had echt honger. Ik dankte God dat ik genezen was door de striemen van Jezus en nam mijn eerste hap. Meteen kwam de pijn terug! Ik besloot dat het nu lang genoeg geduurd had. Ik had gebeden en Ann en Hugo hadden gebeden. Ik bestrafte de pijn, gebood die te wijken en herinnerde mijn lichaam eraan dat het te luisteren had en moest stoppen mij te pijnigen. Bij elke hap gebood ik mijn lichaam te luisteren. Toen mijn bord half leeg was, had mijn lichaam het door! Van de ene moment op de andere verdween de pijn en kon ik genieten van een heerlijke maaltijd met cakejes van mijn dochter als dessert. Dank U Jezus!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!