Opwekking uit de dood... gehoord uit eerste hand van de cardioloog !

Jezus geeft ons in het evangelie niet enkel de opdracht de zieken te genezen maar ook de doden op te wekken…Velen geloven niet in het genezen van zieken door gebed, laat staan in de opwekking van doden. En toch gebeurt het ook nog vandaag!

Op 15 en 16 mei waren we als team aanwezig op een conferentie van christen artsen in Noorwegen op uitnodiging van WCDN: World Christian Doctors Network. Deze organisatie heeft als doel christen artsen samen te brengen voor het bespreken van casussen van goddelijke genezing. Met deze wetenschappelijke casussen willen ze dan ook de medische wereld zwart op wit laten zien dat er nog steeds wonderen gebeuren. Eén van de aanwezige artsen was Dr. Chauncey Crandall, cardioloog uit Miami, Florida. Hij bidt met elke patiënt die bij hem op consultatie komt…van een gezegende consultatie gesproken…Vorig jaar maakte hij iets heel bijzonders mee.

Een man van vooraan in de 50 voelde zich op een vrijdagavond niet goed en reed zelf naar het ziekenhuis waar Dr. Crandall werkt. Daar aangekomen stuikte hij aan de balie ineen: massief hartinfarct met hartstilstand. Hij werd onmiddellijk gereanimeerd. Gedurende 40 minuten probeerde een uiterst professioneel team hem terug op gang te brengen…alles was echter tevergeefs. Dr. Crandall werd er uiteindelijk bijgeroepen en kon alleen de dood vaststellen. De man was al helemaal blauw.

Iedereen verliet de interventiekamer. Er bleef enkel één verpleegkundige achter om de man klaar te maken voor het mortuarium. Toen dokter Crandall de kamer wou verlaten, hoorde hij de stille stem van de Heilige Geest tot hem zeggen dat hij terug moest gaan en voor die man moest bidden. Even aarzelde hij maar hij ging toch terug. Staande bij het lijk zei hij dat hij niet wist wat hij moest bidden. Toen hoorde hij zichzelf zeggen: “ Vader, als deze man niet gered is, wilt U hem dan terug brengen. “ Dr. Crandall gaf vervolgens de opdracht nog één keer te defibrilleren. Na protest werd dit, op aandrang van dr. Crandall, toch gedaan. De man had meteen een normaal hartritme ( wat in het geval van een zwaar infarct eigenlijk nooit voorkomt! ), begon te ademen en kreeg terug een normale kleur.

Hij werd op intensieve gelegd en op maandagochtend zocht Dr. Crandall hem op.

Hij vroeg hem waar hij was na z’n sterven. De man vertelde dat hij in een zwarte kamer zat waar niemand bij hem kon komen en dat hij later in doeken werd gedraaid en bij het vuilnis werd gesmeten. Dr. Crandall vertelde hem van Jezus en de man gaf zijn hart onmiddellijk aan Jezus. Het nieuws kwam in Amerika uitgebreid op T.V.

Het bijzondere aan dit verhaal is dat de weg die Dr. Crandall aflegde ook niet steeds over rozen liep. In 2000 kreeg zijn zoon van 11 jaar leukemie. Een paar jaar bad hij voor zijn genezing en de jongen werd duidelijk beter tot hij een sarcoom ( zeer kwaadaardige tumor ) ontwikkelde en overleed. Aan zijn sterfbed besloot Dr. Crandall toch vast te houden aan het woord van God en te blijven bidden voor genezing. Hij bad ook twee uur voor de opwekking van zijn zoon maar er gebeurde niets. Ondanks dit groot persoonlijk verlies bleef hij bidden voor zijn patiënten en ziet hij nu heel wat genezing én zelfs een opwekking uit de dood!

P.S. In Lakeland, Florida, waar momenteel sprake is van een echte “ opwekking “ met heel wat tekenen en wonderen zijn de laatste maanden al 9 mensen opgewekt uit de dood! Dit vernamen we van vrienden uit Pasadena die Todd Bentley zelf hoorden getuigen.

Eén van hen is een meisje van 3 jaar! Ze stierf in het ziekenhuis op een maandagavond om 21.00 uur. Haar ouders gaven toestemming voor orgaantransplantatie maar die werd uitgesteld tot woensdagochtend. Toen een verpleegkundige haar klaarmaakte voor het verwijderen van de organen begon ze plots te hoesten en niezen...ze was opgewekt uit de dood en volkomen genezen zonder dat er iemand bij haar stond te bidden. Kinderen op haar school hadden voor haar gebeden!

 

Our website is protected by DMC Firewall!