We kregen na het genezingsfeest ook een bijzonder mailtje van Netty en mochten dit met haar toestemming delen met jullie:
“In de afgelopen twee weken heb ik bijzonder ervaren hoe God me liet zien welk plan Hij met mijn leven heeft en hoe het begonnen is. Ik was op zondag 22 juli 2018 aanwezig in jullie kerk bij het genezingsfeest van Hugo om 30 jaar genezen samen te vieren. Ik werd weer blij te horen over genezingen en hoe Vader God voorziet in het leven van Zijn kinderen. Na afloop nam ik het boekje van Martie Haaijer “Altijd is God groter” mee naar huis om weg te geven, want ik had er zelf al een paar.

In die week was het op een dag zo warm dat ik besloot de hele dag binnen te blijven. Toen heb ik het boekje van Martie weer helemaal uitgelezen en het raakte me weer! Ik las dat Martie op een moeilijk moment in haar leven Psalm 37:5 las: “Vertel alles wat u bezighoudt aan de Here en vertrouw Hem. Hij zal in alles voor U zorgen.”

Ik herinnerde me de periode van mijn eigen echtscheiding, nu ruim 10 jaar geleden, dat ik in wanhoop naar de Here riep. Direct kwam bij mij in gedachten om mijn Bijbel leesrooster te pakken en ik las die dag Psalm 37. Ik ervoer dat de Heer tegen mij zei: “Vertrouw maar op mij!”. Vader God heeft Zijn Woord waargemaakt! In de jaren erna heeft Hij altijd voor mij gezorgd en gegeven wat ik nodig had en Hij doet het nog steeds! Echt, Vader God antwoordt als wij roepen tot Hem.

Na het genezingsfeest van Hugo en het lezen van het boekje van Martie kreeg ik het verlangen me weer te verdiepen in genezing en heb ik me aangemeld voor de genezingsschool van Gods Ambassade. De dag erna las ik een bericht van een vriendin dat ze het boekje van Martie gelezen had en onder de indruk was. En ook een getuigenis van iemand die door de bediening van Martie genezen was van depressie. Twee dagen later sprak iemand op mijn werk mij aan en vroeg me hoe ik omging met goddelijke genezing. Ik had hem eerder verteld dat ik daar interesse voor had en conferenties had bezocht. Ik werd blij en vol van de Geest vertelde ik mijn ervaringen van de afgelopen week. Hij wilde er meer van weten en ik heb hem het boekje van Martie gegeven! Ik werd hier zo blij van!

Vader God liet me ook weer zien waar mijn aandacht voor genezing allemaal begon: op de middelbare school! De godsdienstleraar leefde vanuit de Geest en dat bracht hij over op de klas en vooral op mij. Elke keer kwam ik vroeg naar school om de leraar voor de les apart te kunnen spreken. Op een dag gaf hij mij het boekje “Ik geloof in wonderen” van Kathryn Kuhlman. Die verhalen over genezingen raakten me zo… goddelijke genezing liet me niet meer los. Zo bezocht ik later ook diensten van de bediening van Martie Haaijer en zelf heb ik de laatste drie jaren van haar genezingsbediening in stichting Obed mogen dienen! In die tijd heb ik Vaders genezende Liefde ook heel sterk ervaren.
Door al deze gebeurtenissen van de laatste tijd, zie ik uit naar de genezingsschool dit najaar voor nog meer toerusting om er in Jezus’ Naam op uit te kunnen gaan.”

Our website is protected by DMC Firewall!