We kregen begin januari een geboortekaartje uit Nederland met volgende tekst toegevoegd: “Onze dochter is geboren! Minte is haar naam en dat betekent “krachtig” en dat is ze! Ze is gezond en wel. We willen jullie enorm bedanken voor al jullie gebeden.

Het is heel bijzonder dat jullie dat zo hebben gedaan. De hemel juicht tot eer en glorie van onze God. Wat een rijkdom hebben we met elkaar!” 

Heel veel liefs van Wijnand, Caroline, Leeuwke en Minte.

Minte is het zusje van Leeuwke, voor wie we met de kerk veel gebeden hebben toen hij een levensbedreigende infectie had en die wonderlijk volledig herstelde!
Na Leeuwke wilde het echtpaar nog graag een tweede kind. De eerste zwangerschap eindigde in een miskraam.

Bij de tweede zwangerschap leek het weer mis te gaan. In Carolines darmen zat een slechte bacterie die ze niet konden bestrijden. Caroline vroeg ons om er mee voor te bidden. Vanaf dat moment heeft Danny haar ook elke maand in de gebedsdoos gestoken … en nu is er een gezonde baby geboren!

Ook Tamara stuurde ons nog een fijn baby-getuigenis:
“Geert z’n schoonzus was zwanger. We zaten aan tafel en iemand vroeg: 'Hoe is het met de baby?'. Ze begon te wenen en vertelde ons dat de kans heel groot was dat de baby het syndroom van Down had. Een laatste bloedtest moest nog definitief uitsluitsel geven. De uitslag hiervan kreeg ze na drie weken. Ik heb onmiddellijk aan onze Vader gevraagd om de baby gezond te maken en kreeg een diepe geruststelling dat dit ook zou gebeuren. En ja, na drie weken bang afwachten (voor hen) kwam het verdict: alles is O.K. met de baby!!! HOERA! Dank u Vader!!”

Our website is protected by DMC Firewall!