Ook dit getuigenis kregen we van Rita D.:

Mijn schoondochter Jessie was in 2017 al zwanger geweest van een tweeling maar deze zwangerschap was geëindigd met een miskraam.

In januari 2018 bleek ze opnieuw zwanger te zijn. Bij de eerste echografie bleek er echter een bloedklonter aanwezig te zijn in de baarmoeder die meegroeide met de zwangerschap. Die bloedklonter was 4 cm lang en 0,5 cm dik.

We hebben haar in de kerk in de gebedsdoos gestopt en François en ikzelf hebben ervoor gebeden. Er is ook door verschillende personen voor gebeden tijdens de vastendagen in januari 2018 en in  de bijbelstudiegroep van Antonio.

Tijdens het controleonderzoek van 20 februari ging de gynaecoloog kijken of ze het kindje kon blijven houden of niet…maar die vraag bleek overbodig want de bloedklonter was gewoon verdwenen! De gynaecologe kon het niet geloven maar onze God had ingegrepen. Dat was goed nieuws, daar wordt je zo blij van!! Bloedklonter verdwenen, ons kleine wondertje was toen 5, 65cm en 12w2d. HALLELUJA!!

Op 2 maart hoorden we dat mijn eerste kleinkind een jongen zou worden. Hoera, boy on the way! Ferne is geboren op 22 augustus 2018 om 00u40, een kanjer van een jongen, gezond en wel. Hij woog 3,190kg en was 48cm groot.

 

Mijn gebed hiervoor was gebaseerd op:

PSALM 138:3: “Toen ik U aanriep, hebt U geantwoord, mij bemoedigd en gesterkt.” en

PSALM 32:10: “Wie op Hem vertrouwen, omringt Hij met liefde.”

Dank U Vader voor Uw herstel en mijn gezonde kleinzoon!

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd