We laten Margriet, één van onze gemeenteleden die in Wenduine woont, zelf aan het woord:
“Toen ik half februari naar Leuven reed om enkele dagen bij mijn dochter te verblijven, leek de auto nog perfect in orde.

De  tweede dag in Leuven wilde ik Jasmijn, onze andere dochter bezoeken in Nossegem. Toen ik vertrok naar haar,   zette ik de auto in achteruit om uit het parkeerplaatsje te geraken.  De auto piepte, klopte en blokkeerde na amper een halve meter achteruit. In vooruit ging het wel, ik probeerde nog eens achteruit  te rijden, opnieuw met hetzelfde resultaat.  Ik gebood de auto te werken in Jezus’ naam en toen ging het toch min of meer.  In Nossegem aangekomen (en dus met een warme motor) gaf achteruit rijden geen probleem.

De rest van de week sputterde de auto geweldig tegen als ik met koude motor achteruit wilde rijden  maar voor de rest deed hij het prima.  Na de dienst op zondag reden we terug naar Wenduine. Ingrid en Anika zouden de krokusvakantie bij ons doorbrengen.  We vonden wel geen gaatje om met de auto naar de garage te gaan,  Ingrid moest iedere dag heen en weer naar Oostende voor dialyse. We besloten de auto de volgende week te laten nakijken.  Zaterdag brachten we Ingrid en Anika terug naar Leuven en zondag ging het dan terug huiswaarts naar zee.

Op maandag belde Marc, mijn echtgenoot,  naar de garage. Hij legde  even uit wat er scheelde,  waarop de garagist meteen zei: “kom maar heel voorzichtig naar de garage (gelukkig vlakbij), absoluut nergens anders meer naartoe rijden, de handrem kan alle momenten blokkeren en dat kan levensgevaarlijk zijn…”.
Het bleek inderdaad aan de handrem te liggen!
Voor ons is het een wonder dat die kapotte handrem het nog ruim 750km  (3 keer de afstand Wenduine-Leuven en 12 keer de afstand Wenduine-Oostende-Wenduine, plus nog enkele boodschappen in de buurt) heeft uitgehouden!   DANK U HEER!!”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!