Afdrukken

Goddellijke bescherming

Mirjam vertelt:

"Ludwina past nogal eens op onze kinderen. Met haar 73 jaren is ze daar nog steeds heel capabel voor. Haar ingrediënten zijn: elke stap zetten met Papa en je in de kinderwereld inleven en meedoen. Wij zijn erg blij met haar als oppasoma! Niet alles verloopt altijd zoals wij of de kinderen gewend zijn, maar het komt altijd goed, omdat Ludwina alles met haar hemelse Vader doet.

Onlangs paste Ludwina op Joël, onze zoon van 15 maanden. Hij was lekker aan het spelen in de keuken en zij was even in de kamer om iets te doen. Op een

gegeven moment hoorde ze een alarmerend geluid uit de keuken komen. Ze schrok enorm toen ze in de keuken kwam. Joël zat te midden van de glasscherven van een gebroken glas dat hij had weten te vinden. In zijn hand had hij de bodem van het glas met een aantal scherpe punten erop. Hij had duidelijk plezier in het spel en wilde Ludwina daarin graag laten delen. Hij gaf dan ook heel gedwee het glas af toen Ludwina het vroeg. Ze plukte hem uit de keuken en verwijderde de glassplinters aan hem. Ze controleerde hem van kop tot teen maar er was geen schrammetje te vinden... als dat geen bescherming is! Dank U Vader!"

Our website is protected by DMC Firewall!