In juni gingen Harry en Suzanne met Eugène en Josée naar Hongarije. Ze hadden een fijne vakantie en zouden in twee dagen terug naar huis rijden. Op het einde van hun vakantie had Suzanne nog gezegd dat ze dit jaar niks speciaals met God had meegemaakt of ervaren. Josée zei daarop dat ze toch overal zonder problemen heen waren gereden en altijd parkeerplaats gekregen hadden en of dit niet genoeg was. Toch wou Suzanne God graag nog eens extra dichtbij ervaren…

Op de terugweg brachten ze een dag door in Passau, op de grens van Oostenrijk en Duitsland. ’s Avonds aten ze nog een heerlijk ijsje op een terras. Plots zagen ze erg donkere wolken afkomen en ze haastten zich naar de auto om naar het hotel te rijden. Ondertussen was de lucht pikzwart geworden. Ze moesten door een stuk bos langs een smalle kronkelende weg en kwamen een tegenligger tegen die knipperde met z’n lichten. Suzanne spoorde Harry aan om kalmer te rijden op deze voor hen onbekende plaats.

Ze reden een bocht om en plots leek het volgens Josée alsof er een monster op hen af kwam. Er lag of hing een hele grote boom over de weg en ze konden niet meer stoppen. Suzanne zag hele dikke takken op hen afkomen - sommige daarvan waren gebroken - en ze was ervan overtuigd dat die door de ruiten naar binnen zouden komen. Josée pakte de hand van Eugène en dacht dat het met hen afgelopen was. Eugène was ervan overtuigd dat ze met deze auto nooit meer thuis zouden geraken.

Er was een hels lawaai maar plots waren ze voorbij de boom. Harry stopte en stapte uit om de auto te inspecteren. Op de gebarsten spiegel van Suzanne en wat krassen aan beide kanten van de wagen na, was de auto in orde en alle inzittenden ongedeerd. Ze waren zeker niet voorbij de kruin gereden want de auto achter hen kon niet meer door. Eugène had de ervaring dat de boom werd opgeheven toen zij lans kwamen en daarna terug neer kwam…Wat er ook gebeurd is, ieder van hen was ervan overtuigd dat ze hier niet ongedeerd uit konden komen en toch was dit precies wat er gebeurd was. Ze waren overduidelijk bijzonder geholpen en beschermd geweest!

Suzanne kreeg zo haar bijzondere ervaring met God en Josée maakte haar erop attent dat ze zulke wensen in de toekomst beter achterwege liet…

Our website is protected by DMC Firewall!