Jan was in mei 2016 in onderlinge overeenkomst met zijn baas zijn werk kwijt geraakt. Hij kon zijn job in de bouwsector niet meer aan wegens zware rugproblemen. In juli 2017 was de hernia zo erg geworden dat er in zijn rechterbeen bepaalde zenuwen niet meer goed functioneerden. Jan werd dan ook met spoed geopereerd aan zijn rug. De revalidatie verliep vrij vlot.

In het najaar van 2017 kwamen Jan en Ann naar een dienst in onze kerk. Jan Sjoerd Pasterkamp sprak die ochtend over de geestelijke autoriteit van een man.

We laten Lutgart zelf aan het woord:
“Het huis van mijn zoon stond al geruime tijd te koop, sinds augustus 2016. Volgens de makelaar was het een makkie!

Vanaf het moment dat het huis te koop stond, heb ik maandelijks een briefje in de gebedsdoos gestoken met de vraag aan mijn hemelse Papa voor een vlotte verkoop, een juiste prijs en juiste kandidaten. Dat was zonder snel resultaat, maar de aanhouder wint dus bleef ik het trouw in de gebedsdoos steken in het vertrouwen dat het wel in orde zou komen.

Liesbeth stuurde ons volgend getuigenis:
“ Vorig jaar september veranderde ik van werk. Toen ik ging solliciteren, vertelde ik dat het voor mij belangrijk was om naar de samenkomsten te kunnen gaan op zondagmorgen. Michel en Anja, de eigenaars van sauna Zensation, waar ik nu al een jaar werk, begrepen dit. Ze vroegen of ik het dan erg zou vinden om in mijn werkweekend de zaak op zondag af te sluiten. Zo kon ik dan naar onze samenkomsten blijven komen. Dit was al een eerste wonder voor mij.

Iedereen weet dat ik er geen geheim van maak dat ik een kind van God ben. En het duurde niet lang.

Arno doet zelf zijn verhaal:
“Op de trein ontmoette ik Salvatore en Renata, een evangeliserend koppel uit Herstal (Wallonië). We spraken over de dingen van de Heer en ook over mijn bediening. Ik steek beschilderde kartonnen kaartjes met boodschappen van God in brievenbussen: Zoek God en leef – Jezus is de weg enz..

Door de manier waarop ze over één en ander spraken, meende ik dat ze het financieel niet al te breed hadden.

We kregen onlangs onderstaand getuigenis doorgestuurd van Lutgart:
“Op het laatste terug-naar-schoolfeest had Ingrid mij een cd meegegeven die ik eerder bij haar besteld had. Toen ik in de auto terug naar huis wou rijden, stak ik hem in de cd-speler van mijn auto. De cd stak in een plastiek doorschijnend hoesje. Wat ik niet gezien had, was dat op de cd een post-it plakte… ik dacht dat hij op het hoesje plakte. Toen de cd net naar binnen schoof, had ik door dat post-itje op de cd zat…te laat!! 

Our website is protected by DMC Firewall!