Ludo en Vera hebben een financieel verbond met God. Ludo deelde onlangs nog een aantal gevolgen daarvan in hun leven, allemaal gebeurd dit jaar.

Ludo wandelt dagelijks met zijn hond en doet tijdens die wandelingen heel wat interessante gesprekken met mensen uit de buurt. Zo was hij begin dit jaar op wandel met de hond samen met zijn buurman die als zelfstandige kachels plaatst. Ludo vertelde hem dat hun kachel aan vervanging toe was omdat die al wat scheuren vertoonde. Z’n buurman zei tegen hem dat hij vier kachels had staan van mensen die een nieuwe kachel hadden aangeschaft die hij geplaatst had. De oude nog bruikbare kachels nam hij dan mee naar huis.

Jan was in mei 2016 in onderlinge overeenkomst met zijn baas zijn werk kwijt geraakt. Hij kon zijn job in de bouwsector niet meer aan wegens zware rugproblemen. In juli 2017 was de hernia zo erg geworden dat er in zijn rechterbeen bepaalde zenuwen niet meer goed functioneerden. Jan werd dan ook met spoed geopereerd aan zijn rug. De revalidatie verliep vrij vlot.

In het najaar van 2017 kwamen Jan en Ann naar een dienst in onze kerk. Jan Sjoerd Pasterkamp sprak die ochtend over de geestelijke autoriteit van een man.

Arno doet zelf zijn verhaal:
“Op de trein ontmoette ik Salvatore en Renata, een evangeliserend koppel uit Herstal (Wallonië). We spraken over de dingen van de Heer en ook over mijn bediening. Ik steek beschilderde kartonnen kaartjes met boodschappen van God in brievenbussen: Zoek God en leef – Jezus is de weg enz..

Door de manier waarop ze over één en ander spraken, meende ik dat ze het financieel niet al te breed hadden.

We laten Lutgart zelf aan het woord:
“Het huis van mijn zoon stond al geruime tijd te koop, sinds augustus 2016. Volgens de makelaar was het een makkie!

Vanaf het moment dat het huis te koop stond, heb ik maandelijks een briefje in de gebedsdoos gestoken met de vraag aan mijn hemelse Papa voor een vlotte verkoop, een juiste prijs en juiste kandidaten. Dat was zonder snel resultaat, maar de aanhouder wint dus bleef ik het trouw in de gebedsdoos steken in het vertrouwen dat het wel in orde zou komen.

Liesbeth stuurde ons volgend getuigenis:
“ Vorig jaar september veranderde ik van werk. Toen ik ging solliciteren, vertelde ik dat het voor mij belangrijk was om naar de samenkomsten te kunnen gaan op zondagmorgen. Michel en Anja, de eigenaars van sauna Zensation, waar ik nu al een jaar werk, begrepen dit. Ze vroegen of ik het dan erg zou vinden om in mijn werkweekend de zaak op zondag af te sluiten. Zo kon ik dan naar onze samenkomsten blijven komen. Dit was al een eerste wonder voor mij.

Iedereen weet dat ik er geen geheim van maak dat ik een kind van God ben. En het duurde niet lang.

Our website is protected by DMC Firewall!