We kregen onlangs onderstaand getuigenis doorgestuurd van Lutgart:
“Op het laatste terug-naar-schoolfeest had Ingrid mij een cd meegegeven die ik eerder bij haar besteld had. Toen ik in de auto terug naar huis wou rijden, stak ik hem in de cd-speler van mijn auto. De cd stak in een plastiek doorschijnend hoesje. Wat ik niet gezien had, was dat op de cd een post-it plakte… ik dacht dat hij op het hoesje plakte. Toen de cd net naar binnen schoof, had ik door dat post-itje op de cd zat…te laat!! 

De cd kreeg ik eruit, de post-it bleef zitten…geen preek dus!

Onderweg naar huis heb ik heel de weg gebeden dat God een oplossing zou voorzien zodat de cd-speler terug zou werken.

Ik gebruik eigenlijk nooit de radio maar luister altijd naar preken… Als de kleinkinderen in de wagen zitten, spelen we de cd’s van Herman Boon. Ze hebben allemaal hun favoriete nummer en kennen ze al uit hun hoofd. Op die manier krijgen ze toch een heel deel van het evangelie mee. Hun ouders zijn niet gelovig en willen niet dat ik hen iets vertel, maar in mijn auto draai ik de muziek die ik wil!

De volgende ochtend heb ik de garage gebeld. Zij gaven mij niet veel hoop. Tegenwoordig is alles vast ingebouwd samen met de gps en als er iets mankeert, moet alles vervangen worden… een erg dure klus dus! Intussen bleef ik bidden voor een goddelijke oplossing zonder teveel kosten. Dinsdagochtend mocht ik langs komen en in een half uurtje was de klus geklaard! Ze hebben de post-it eruit kunnen blazen en de cd-speler werkt terug perfect. Ik ben met een heel dankbaar hart naar huis gereden. We hebben een God die in AL onze noden voorziet!”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd