Afdrukken

We kregen van Jeanine uit Nederland volgend getuigenis na onze Vaderhartschool van oktober 2017:

“Ongeveer een half jaar geleden liet de Heilige Geest me een beeld zien. Ik speelde als jong meisje in een speeltuintje. Toen ik uitgespeeld was, zag ik een man op een bankje zitten. Toen ik goed keek, zag ik dat het de Vader was. Ik ging naast Hem zitten. Hij sloeg Zijn arm om mij heen en

ik kroop tegen Hem aan en gaf Hem mijn steentjes. Die waren kostbaar voor Hem.

Dat beeld kwam tijdens het soaken op de A-school weer terug en hielp me om telkens als een kind naar de Vader te gaan en Zijn omarming te zoeken.
In deze week is het kind zijn van de Vader meer reëel voor mij geworden en dieper in mijn hart doorgedrongen.

De onderwerpen "kenmerken van een wees” en het „moederhart van God” kwamen erg bij mij binnen. Nu ik weer thuis ben, merk ik dat ik dichter bij mijn hart kan komen, waardoor er veel pijn naar boven komt, maar ik zoek telkens de boezem van de Vader en schuil in Zijn liefde. Ik geloof en vertrouw dat Hij de leegte in mijn hart zal vullen.

Het is een kostbaar geschenk te weten dat ik in Zijn schoot meer en meer tot bloei mag komen en mijn „steentjes” mag inleveren.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de waardevolle week die ik meegemaakt heb. Jullie liefde en ook die van de overige deelnemers heb ik als een warme deken ervaren. Ik probeer me thuis zoveel mogelijk te voeden met o.a. jullie zondagspreken en de USB-stick van de A-School, die overigens van prima kwaliteit is.
Afgelopen weekend ben ik nog naar een Fatherheart weekend in Nederland geweest met Trevor en Linda Galpin. Ook dat was bijzonder en behulpzaam om het zoonschap meer en meer in mijn hart te laten landen.”

Our website is protected by DMC Firewall!