Ik heb gezien wat een enorme impact deze week, het diepe onderwijs en de ontmoeting met God als Vader heeft gehad.

“Going Home! Dat waren de woorden die door de Heilige Geest op een vroege zondagochtend in mijn geest werden gesproken. Ik bereidde mij voor om het vliegtuig te nemen naar Noorwegen waar ik een Vaderhart A school zou bezoeken. Die avond nadat ik was aangekomen in het conferentie centrum opende James Jordan de avond. Al heel snel in zijn boodschap legde hij uit: jij bent hier heen gekomen omdat de Vader er naar verlangt dat, en hij sprak letterlijk, 'you will be coming home!' De hele boodschap ging over 'going home'. Wat was de Heilige Geest van plan?

Het Vaderhart van God had ik naar mijn idee leren kennen tijdens dagen van de uitstorting van de zogenaamde Toronto Blessing. Mijn wandel met God als Vader was door de jaren heen in mijn beleving stabiel. Maar blijkbaar wilde de Heilige Geest mij in nieuwe dimensies van het kennen van het Vaderhart binnen brengen.

In de dagen die volgden zat ik geregeld met tranen in mijn ogen te luisteren naar nieuwe openbaringen over Gods Vaderhart, de Heilige Geest legde diepe waarheden bloot en mijn geest werd voorbereid 'to come home'. Op donderdag avond vond er een moment van bediening plaats, ik deed daar aan mee en nadat ik was gaan zitten op mijn stoel, toonde de Vader mij een visioen. Ik zag mijzelf staan op een diepte punt in mijn leven en de hemel ging boven mij open. Een lichtstraal gevuld met liefde die tot diep in mijn wezen doordrong vervulde mijn geest. Mijn leven trok in hoofdlijnen als een film langs mij heen, terwijl de lichtstraal op mij bleef schijnen, en ik hoorde de woorden: “Mijn zoon, Ik heb mijn ogen nooit van je af kunnen houden”. Woorden gevuld met liefde, als een vader, die naar zijn kind kijkt en zijn ogen er maar niet van kan afhouden. Direct daarna zag ik mij voor een groot huis en een open deur staan. Ik wist onmiddellijk: dit is het huis van de Vader, zoals Jezus dat uitbeeldt in het verhaal van de verloren zoon. Ik stapte over de drempel en hoorde de woorden, 'Welcome home my son'.

Ik heb gezien wat een enorme impact deze week, het diepe onderwijs en de ontmoeting met God als Vader heeft gehad. Als nooit tevoren is mijn hart gevuld met een diepe zekerheid dat ik zijn geliefde zoon ben. Waar voor die tijd onzekerheid nog wel eens mijn hart vulde, is die sindsdien volledig verdwenen. Er lijkt een nieuwe vruchtbaarheid gekomen te zijn in mijn bediening waar ik soms met grote verwondering naar kijk. Mijn wandel met de Vader is naar een nieuwe diepte gegroeid van diep vertrouwen, liefde en zekerheid. Deze week heeft een onuitwisbare impact op mijn leven en mijn bediening gehad.

Ik moedig je van harte aan deel te nemen aan deze school. Het zal een investering zijn die je leven en wandel met je Vader blijvend en diepgaand zal beïnvloeden!”

Daniël Renger, voorganger Evangelisch Centrum Europoort te Rotterdam

DMC Firewall is a Joomla Security extension!