7 jaar België doen wat met je ...

Michiel en Mirjam de Wolf, beide Nederlanders die 7 jaar in België woonden en in België ouders werden van twee prachtige kinderen, Neriah en Joël, verhuisden op 30 september terug naar Nederland. We kregen van hen onderstaand mailtje toegestuurd:

“ We hebben inderdaad een heel gezegende verhuizing achter de rug in alle opzichten en dat is zeker bijzonder. Er is bij een emigratie veel te regelen, maar er zijn geen bijzondere tegenslagen en dat doet zo goed. We zijn tijdens dit hele proces in de rust van de Vader en we kunnen alles loslaten en wachten op het juiste moment. Dit gewoon bij de dag leven is zo zalig!

We hebben in deze tijd veel contact met onze familie. We merken regelmatig dat we zo anders in het leven mogen staan. Dat is niet alleen de invloed van de Belgische cultuur, maar meer de basis van Gods Ambassade. We zijn hier heel blij mee. We merken dat zaken als ‘geven’, ‘dankbaarheid uiten’ en ‘vertrouwen dat God altijd oplossingen heeft’ diep in ons geworteld zijn door het gestage onderwijs in Gods Ambassade. Dit geeft een vrijheid in God, die deugd doet te midden van familie die soms moeite heeft met grenzen, praten of ontvangen.

Het motiveert ons sterk om hiermee door te gaan en hieruit te leven!”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd