Samenkomst in een echte ranch… een belevenis voor jong en oud!

Liesbeth werkt al een hele tijd tijdens het weekend in de Double D Ranch, een echte country en Western ranch in Heist-op-den-Berg.

Aangezien de mond overloopt waar het hart van vol is, kon ze niet zwijgen over de grote schat die ze gevonden had. Al snel werd er aan de toog af en toe over Jezus en Liesbeth haar kerk gepraat. Zowel de uitbaters als verschillende klanten zeiden haar dat ze wel eens zo’n kerk-samenkomst wilden meemaken. Maar echt naar de kerk komen was toch wel een brug te ver… En toen kwam er een geweldig voorstel van Werner, de baas van de Double D: “als jullie eens een zaal nodig hebben, mag het gerust eens hier doorgaan”.
Zo groeide bij ons het idee van een heuse evangelisatie kerkdienst op verplaatsing.

Jezus spoorde ons aan in de wereld te gaan en het evangelie te verkondigen, en dat is precies wat we deden! Op zondag 23 maart was het zover.
Het was geweldig: een totaal andere setting in een prachtig ingerichte chalet, weiden eromheen, heerlijke zon en onze Papa was er ook bij! Er waren meer dat 20 mensen van de Double D komen opdagen. Er werd uitbundig gezongen en het klonk prachtig tussen al dat hout…van bij het begin zag je hier en daar tranen van mensen die diep aangeraakt werden door de liederen en door het “echte” dat ze proefden. De kinderen zongen en dansten en beleefden een enige kinderclub op een heuse ranch met paarden…we zagen hen de hele voormiddag niet meer! Hugo preekte een krachtige boodschap vol hoop over de opgestane Jezus. Na de dienst kwamen er een hoop fijne gesprekken op gang van mensen die hongerig zijn naar meer…

Dit is ook waarom we kerk zijn, niet alleen om er zelf beter van te worden, maar om de grote schat die we gekregen hebben te delen met anderen!

Bedankt Liesbeth voor deze geweldige mogelijkheid! Bedankt broers en zussen voor het delen van jullie levens met deze mensen…zelfs vaak zonder woorden hebben jullie een hele indruk gemaakt!

Our website is protected by DMC Firewall!