Ans en Albert uit Nederland kwamen naar onze laatste genezingsschool in België. Ze stuurden ons een mailtje over hoe ze onze school ervoeren:

“ Wij vonden het heerlijk om naar de genezingsschool te komen. Het heeft ons geloof opgebouwd, niet alleen wat betreft genezing maar ook onze relatie met de Vader is verdiept! Vooral de eerste les bracht ons zo in een atmosfeer van liefde en aanvaarding dat we daar nog dagen van genoten hebben. Jullie zijn heel gastvrij, niet alleen met woorden maar met je hele hart en in deze sessies met je hele huis!

De verhalen van Hugo over hoe hij genezing uitdeelt namens Vader hebben ons erg bemoedigd en aan het 'werk' gezet. We zijn veel vrijmoediger geworden.
Ook de les over de gaven van de Geest was voor ons een opfrisser! Wij zijn allemaal tot geloof gekomen in een gemeente waar men niet gelooft in de geestesgaven. We merken dat er nog restjes opgeruimd werden van angst voor de werken van de Geest. Hoewel we al jaren weg zijn uit die kerk zat er nog wat verborgen in schuilhoeken van ons hart.

Het is heerlijk dat jullie voluit geloven in genezing. Dat was steeds een bemoediging voor ons want mensen om ons heen staan daar niet zo in.
De voorbeelden die gegeven zijn blijven spreken en als we onze aantekeningen nakijken, zijn we opnieuw enthousiast over het feit dat we mogen gaan voor dat waar de Vader voor gaat!

Het is een allround school voor ons geweest. We hebben werk gemaakt van zonden belijden en mensen vergeven. We zijn bezig met proclameren, dat deden we al maar nu met meer vastberadenheid! We strekken ons uit naar herstel in relaties. We zijn door alles aangemoedigd om onze relatie met de Vader, Zoon en Heilige Geest te verdiepen. Het onderwijs is zeker niet eenzijdig, het helpt ons in evenwicht te blijven!”

Toen we Katrien vroegen wat ze van de school vond, vertelde ze ons het volgende:

“De school is heel boeiend. Ik vond het fijn dat ze gespreid is over een paar maanden waarbij het telkens over een aantal thema’s gaat. Als je dan een keertje niet kan komen, kan je toch nog mee!

Het is voor mij verhelderend om op deze manier de Bijbel te leren kennen. Ik ben nog niet zo lang christen en wil ook graag zelf genezen van een aantal kwalen. Met deze getuigenissen en richtlijnen kan ik heel wat. Ik leer ook om ermee bezig te blijven, zelfs als het precies nog allemaal niet zo werkt, en altijd weer opnieuw de Bijbel te blijven lezen, ook in moeilijke momenten.

Je wordt hier echt ondergedompeld in Gods Woord. Ik heb ook genoten van de kleine groep. Het is bijna een persoonlijke begeleiding. De mensen die dit onderwijs geven zijn hier fulltime mee bezig en dat proef je. Ik raad iedereen aan deze school te volgen!”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!