Op 19 maart kregen we een mail van Lieneke uit Nederland. Zij volgde bij ons alle delen van de  genezingsschool en de Vaderhartschool. We laten Lieneke zelf aan het woord:

“Al een lange tijd hebben jullie niks van mij gehoord. We zagen elkaar voor het laatst in juli 2010 op de Vaderhartschool. Vaak heb ik over jullie verteld en andere mensen proberen te bemoedigen zoals jullie mij altijd bemoedigd hebben. Eén van de dingen waarvan ik getuigde was dat mijn hoofdpijn en oververmoeidheid in jullie buurt altijd weggingen!!!
Ik weet al vanaf het begin (bijna 7 jaar geleden) dat jullie manier van met Gods Woord omgaan gewoon waar is. Toch bleek ik wel een erg trage leerling, want die hoofdpijn bleef ook altijd weer terugkomen...

Na de eerste paar lessen in 2005 heb ik in onze kerk enthousiast getuigd over Gods genezende kracht die voor iedereen ten allen tijde beschikbaar is. Toen heb ik daar heel veel negatieve reacties op gekregen omdat er pas een vrouw aan kanker overleden was. Het lag allemaal veel te gevoelig. Dit maakte me helaas jarenlang non-actief binnen de kerk. Ik durfde niet meer in geloof uit te stappen en voor genezing te bidden. Zo werd het voor mezelf ook steeds meer een “ver-van-mijn-bed – verhaal” met als resultaat dat ik steeds meer hoofdpijn kreeg.

In januari 2012 ben ik nog  maar eens naar de huisarts gegaan. Hij kon mij na al die jaren vertellen wat ik had. Hij had namelijk pas een artikel gelezen over oorzaken van een open ductus Botalli. Bij deze aandoening is er een verbinding tussen de aorta (de grote lichaamsslagader) en de arteria pulmonalis (de longslagader). Die is er altijd bij de foetus maar sluit normaal in de eerste dagen na de geboorte …bij mij gebeurde die sluiting niet. Als klein meisje heb ik vaak longontsteking gehad omdat er zuurstofrijk bloed in mijn longen stroomde. Gelukkig werd het defect gedetecteerd en werd ik eraan geopereerd toen ik 3 jaar was. Nu had mijn huisarts geleerd dat de oorzaak van dit mankement is dat de sensoren die mijn bloed moesten aansturen, gewoon defect waren. Hij vertelde me dat al m’n klachten op volwassen leeftijd daaraan te wijten waren en dat ik naar een neuroloog moest.  Die zou mij de juiste pillen voorschrijven. Zonder pillen zouden mijn klachten volgens hem nooit overgaan.

Het leuke is dat op het moment dat de dokter dat zei, ik weer geloof kreeg in genezing door onze hemelse Vader! Die afspraak bij de neuroloog is er nooit gekomen. Thuisgekomen heb ik samen met mijn man die sensoren aangesproken en toen wist ik dat ik genezen was!!!
Nu zijn we een paar maanden verder…ik voel me herboren en gezond. Heel af en toe heb ik nog hoofdpijn, maar ik weet dat die niet meer bij mij hoort. Ik leer steeds meer in autoriteit te wandelen en mijn gezondheid niet meer te laten afpakken.
Het helpt me ook enorm om heel vaak naar preken te kijken en luisteren van Andrew Wommack, alsook naar getuigenissen van genezen mensen. Dat maakt me weer veel enthousiaster over de Bijbel.
Ik wil mijn verhaal en dus ook vooral Gods verhaal wel van de daken schreeuwen en genezing over mensen uitspreken. Ik ben enorm dankbaar voor wat God in mijn leven doet en al gedaan heeft, dankbaar dat ik een lieve man heb die samen met mij stappen in geloof wil nemen en een vriendin, Els, met wie ik elke week samen bid.
Jullie alle vier (Hugo, Inger, Ann en Nadine) wil ik op deze manier nog een keer bedanken voor al jullie geduld met deze langzame leerling. Jullie zijn en blijven een geweldig voorbeeld voor mij!!!”

 

Our website is protected by DMC Firewall!