Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

“En Petrus antwoordde hun: bekeer u…” Hand. 2:38a

Eventjes terug naar de basis van bekering.
De meeste mensen die dit krantje lezen, hebben hun leven aan Jezus gegeven en zijn volgens iets oudere termen “bekeerd”… maar wat houdt bekering precies in?

Bekering betekent dat je van een bepaalde levenswandel afstapt omdat die niet meer strookt met de nieuwe openbaringen die je hebt ontvangen. Je neemt een nieuwe levenswandel aan waardoor je leven fundamenteel verandert. Als resultaat hiervan blijf je je leven sturen in de nieuwe richting waarvoor je gekozen hebt. Bekering is dus iets waarmee je je leven lang bezig bent!
Het is goed om je eigen leven regelmatig in het licht van deze overdenking te onderzoeken. Bekering kan een holle slogan worden...iets dat voor jezelf en anderen geen betekenis meer heeft.
Bekering is ook geen gewoonte. Het is het begin van een avontuur waarin je als mens grenzen verlegt en steeds verder groeit in je relatie met God. Het is dus meteen ook een confronterende uitdaging voor alle mensen die God op je pad stuurt.
Bekering is dus niet iets wat je ooit gedaan hebt, het is steeds verder gaan…en dat vergeten we soms wel eens! Daarom gaan we nu even terug naar de basis…
Hoe zit het met jouw bekering?

Veel zegen,
Hugo

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd