Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten, zult gij er geen acht op slaan?
Jesaja 43:19 

2020: EEN NIEUW BEGIN? 

Enthousiastelingen zullen de gedachte “een nieuw jaar, een nieuw begin” meteen omarmen. Vooral bij kinderen heeft dit nieuwe een grote aantrekkingskracht: het aftellen om 24.00 uur, het vuurwerk en de “gelukkig nieuwjaar” uitbarstingen...
Vele niet enthousiastelingen hebben hier bedenkingen bij die vooral gebaseerd zijn op ervaringen die toch het verwachte niet gebracht hebben. 

Meestal is het wel zo dat het enthousiasme van 24.00 uur stilaan wegebt naarmate de nacht vordert. Ook de goede voornemens verwateren meestal naarmate januari vordert. 

Toch is het Christendom het toonbeeld van “geloven in een nieuw begin”.

Denk aan de steeds weer terugkomende oproep in Gods Woord: “Bekeer je, stop met wat je bezig bent en begin opnieuw met God”. 

Het begin van een nieuw jaar kan weer een aanmoediging zijn om eens stil te staan bij wat bekering voor jou betekent. Het leven met God heeft veel meer te bieden dan wat vele mensen ervaren. 

Ik bid dat dit nieuwe jaar een inspiratiebron voor jou mag zijn om er echt iets van te maken. Het basisconcept blijft hetzelfde: leven moet je zelf doen, dat is dus een keuze die jij maakt. 

Voor wie echt (opnieuw) aan een basiskeuze toe is, wil ik dit gebed nog even optekenen zodat je het hardop kan uitspreken: 

Hemelse Vader,
ik geef mijn leven over aan U,
Jezus ik dank U dat U gestorven bent voor mijn zonden en dat u de weg naar de Vader bent
Hemelse Vader, ik wil U volgen,
Heilige Geest wilt u mij vullen en leiden
ik maak op dit moment een nieuw begin. 

Een gezegend nieuwjaar!

Namens het hele team 

Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!