Project 3-16

Waarschijnlijk hebben velen van jullie al gehoord van het landelijk evangelisatieproject 3-16.

3-16 verwijst naar de kernboodschap van de actie, Johannes 3:16 “Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” Daarnaast verwijst 3-16 ook naar maart 2016, de periode van de actie.

Het is de bedoeling dat elke gemeente, huiskring, jeugdgroep, jeugdkerk… kleine, middelgrote of grote acties organiseert eventueel in samenwerking met christelijke organisaties of artiesten onder de gemeenschappelijke noemer 3-16.

Het doel van de actie is om meer mensen in de lokale gemeente te brengen.

Er zijn vlaggen, posters, stickers en flyers ontworpen om het logo bij het brede publiek kenbaar te maken.

Meer algemene informatie over dit project kunnen jullie vinden op www.3-16.be

 

Als Gods Ambassade ondersteunen wij deze actie volledig en blijven wij niet aan de zijlijn staan. Er is binnen GA een 3-16 kerngroep opgericht. Deze groep bestaat naast coördinator Inger, uit Annie, Vanessa en Sam.

Zij hebben reeds verschillende acties gepland:

  • op zaterdag 5 maart zullen er onder leiding van Inger, Annie en Sam in het Leuvense 3-16 flyers en paasuitnodigingen uitgedeeld worden, exacte locatie en uur worden later bekend gemaakt;
  • op zondag 20 maart zullen de kinderen en de jeugd onder leiding van Annie 3-16 flyers en paasuitnodigingen uitdelen. Die zondag is de samenkomst in de Krekel in Bonheiden, de zaal waar een week later het paasfeest plaatsvindt. De flyeractie zal zich dan ook in de omgeving van de Krekel situeren;
  • Onder leiding van Vanessa zal er – na het succes van de eerste filmavond begin februari – in de maand maart door de GA jeugd opnieuw een filmavond georganiseerd worden die openstaat voor iedereen.

 

Indien jullie ideeën hebben voor dit project of graag willen meehelpen aan de reeds geplande acties, kunnen jullie dit melden bij Inger of een mailtje sturen 3-16(at)godsambassade.be.

 

Wij zijn uit naar jullie talrijke reacties.

 

De GA 3-16 kerngroep

DMC Firewall is a Joomla Security extension!