Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Voetballetsel hersteld door gebed

Op een zondagnamiddag kreeg Chiel-Jan pijn aan z’n knie. Hij schreef dit toe aan de zware voetbalmatch die hij de dag ervoor gespeeld had. De hele week bleef de pijn aanhouden en nam ze zelfs stilaan toe. Hij zakte ook regelmatig door z’n knie. Chiel-Jan sprak er thuis niet over. De volgende dinsdag tijdens de turnles had hij zoveel pijn dat hij het thuis dadelijk aan Carine, z’n moeder vertelde. Zij bad voor genezing. De volgende dag leek er niks veranderd. Toen hij ‘s middags na school naar z’n fiets ging, merkte hij plots dat alle pijn verdwenen was

Portefeuille kwijt ?

Op een maandagavond belde Louis, Ann's vader, z’n dochter en vroeg onmiddellijk of ze voor hem gebeden had. Ann begreep uiteraard niet waar het precies om ging en vroeg wat er gebeurd was.
Louis was samen met z’n vrouw een paar daagjes aan zee. Toen ze in Blankenberge de tram opstapten om naar Wenduine te rijden, voelde hij plots dat z’n portefeuille gestolen was.

Lees meer...


Op donderdag 3 november is Hugo beschikbaar om jouw exemplaar van zijn boek “Genezen van kanker” te laten signeren aan de stand van Zwaan op de 80ste boekenbeurs. De signeersessie zal doorgaan tijdens de “nocturne voor professionals”, tussen 17.30 en 21.30 uur.

De stand van Zwaan is te vinden in zaal 4 (stand 419). Een unieke kans die je zeker niet mag missen!

Indien je er op dat moment onverhoopt niet bij kan zijn, ben je van harte welkom om de stand van Zwaan op een ander moment te bezoeken. Dit jaar zijn ook de boeken van Nederlandse uitgeverij Scholten verkrijgbaar aan hun stand.

De boekenbeurs loopt van 31 oktober tot en met 11 november en is elke dag van 10.00 tot en met 18.00 uur geopend. Op donderdag 3, dinsdag 8 en donderdag 10 november is de beurs geopend tot 22.00 uur.

Uiteraard is het boek “Genezen van kanker” gedurende de hele boekenbeurs verkrijgbaar aan de stand van Zwaan.

We zien ernaar uit om jou tijdens de “nocturne voor professionals” te ontmoeten!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!