Visie

Gods Ambassade is een kerk met de bijbel als fundament. In Johannes 10,10 zegt Jezus : " Ik ben gekomen opdat zij leven hebben en overvloed. " Veel te lang is ons geleerd dat je God wel kan dienen, maar dat je niet op Hem moet rekenen als het er om gaat je levenskwaliteit te verbeteren. Gods Ambassade stapt af van deze visie en keert terug naar de Bijbelse beloften !

 

Bewijs

De Bijbelse beloften zijn geen loze beloften. Wij hebben in onze kerk veel getuigenissen van mensen die door God lichamelijk of psychisch genezen zijn. Deze getuigenissen worden ook nagetrokken door artsen die deel uitmaken van de kerk.

 

Samenkomsten

In onze samenkomsten kan je een God leren kennen zoals Hij zich laat zien in de bijbel en zoals Hij zich manifesteert door Zijn Heilige Geest. Je kan hier een God ontmoeten die een liefdevolle Vader wil zijn voor Zijn kinderen, die van hen houdt en voor hen zorgt. Geen God voor zondag alleen, maar voor elke dag. Een God die zijn Zoon Jezus naar de aarde gestuurd heeft om te redden, te genezen, te bevrijden.

 

Situering

Gods Ambassade is een onafhankelijke kerk die zich situeert in de wereldwijde beweging die in de 16de eeuw ontstond onder de naam protestantisme. Daaruit kwamen later de evangelische kerken. Dit protestantisme was een reactie op het feit dat de kerk sterk afgeweken was van haar oorspronkelijke taak.

 

Grondwettelijk erkende eredienst

Zoals er in de katholieke kerk verschillende strekkingen zijn zoals bijvoorbeeld de franciscanen, karmelieten, charismatici enzovoort, zijn er binnen de evangelische kerk baptisten, methodisten, onafhankelijken, pinksterkerken enzovoort. Elk van deze kerken zijn Bijbels gefundeerd, maar leggen op één of ander aspect van spiritualiteit of Bijbelkennis meer nadruk. Gods Ambassade valt onder de Arpee ( Administratieve raad van protestantsevangelische eredienst ) en behoort tot de vleugel van de federale synode, meer specifiek tot het Overleg van Autonome Evangelische Gemeenten.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd