Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Wandelen in autoriteit brengt genezing aan hernia

Netty geeft ons een kort verslag van het volgen van onze genezingsschool: 

“Van september 2018 tot mei 2019 heb ik de genezingsschool van Gods Ambassade gevolgd. Wat ik daar vooral geleerd heb, is de autoriteit die we ontvangen hebben als discipelen van Jezus om zieken de handen op te leggen om te genezen. 

Lees meer...

Vinger geneest zonder tussenkomst van mensen

Na onze vorige genezingsdienst kregen we volgende getuigenissen doorgestuurd van Mary: 

“Ik had al twee à drie weken last van een pijnlijke vinger. Het was moeilijk om met die pijn een pot, pan of zelfs een glas vast te houden. Ik had er dus behoorlijk last van.
Toen we ons gereed maakten om naar de genezingsavond te gaan, sprak ik met de Heer over dit probleem. Ik zei: “Heer, U kan mij aanraken, waar ik ook ben...” 

Lees meer...

Fietsen doe je alleen

Wat een absurde uitspraak. Er zijn fietsvakanties, fietsclubs, amateur renners zoeken elkaar op om in kleine of grote groepen te toeren, hele families gaan zondag samen fietsen. Het lijkt echt wel op christen zijn. Hier zeg je toch ook niet: ”christen zijn doe je alleen”. Heel het Nieuwe Testament staat vol over samenkomen, samen bidden, samen dingen doen en zelfs samen leven. 

Maar toch ... fietsen doe je alleen.
Je leert alleen je evenwicht te houden. Als kind krijg je natuurlijk hulp van ouders of ervaren mensen maar je bent het zelf die je tweede voet van de grond haalt om het avontuur te beginnen. 

Zo is het ook met het christen zijn.
De Bijbel leert ons dat we onderwijs nodig hebben, dat we elkaar nodig hebben, dat we elkaar lief moeten hebben. Maar als het om jouw relatie met God gaat, maak jij de keuze, sta jij op de beloften, leer jij God te begrijpen en zet jij stappen.
Zolang iemand in je buurt een middelaar moet zijn, heb je er nog geen idee van hoeveel Vader van je houdt. Aan dat besef en die relatie kan je werken ...

Fietsen doe je alleen maar het is erg fijn met al die andere fietsers om je heen! 

 

Veel zegen!

Hugo 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd