Recent

Wanneer kinderen bidden voor genezing ....

Op zondag 17 januari hadden we een genezingsdienst in de kerk. Onze kinderen baden die dag, samen met de kinderwerkers, voor de zieken.

Hier volgen enkele getuigenissen:

Lia had al enkele dagen hevige pijn aan haar linker elleboog bij elke beweging. Na het gebed verdween alle pijn!

Chris kreeg drie maanden geleden een nieuwe heup. Ze moest van de dokter fietsen en deed het al thuis op haar hometrainer maar durfde het niet aan buiten te gaan fietsen. Hugo sprak die zondag over “ een klein wolkje “ ( n.v.d.r. je kan de cd bestellen, hij is aan te bevelen! ). Die middag nam ze niet eens de tijd om te eten toen ze thuiskwam. Ze nam haar fiets, zei tegen Jezus dat Hij in het mandje mee mocht rijden, en ging 3 km. door de velden fietsen. Haar heup doet het beter dan ooit!

Ludwina wordt sedert een paar weken behandeld door een cardioloog. De diagnose was

“ twee lekkende kleppen, versleten pomp en versleten elektriciteit “…ze kon helemaal niet meer uit de voeten. Met de behandeling ging het al wat beter maar na het gebed van de kinderen kon ze plots veel meer aan en moest veel minder rusten overdag…

 

Vertrouw op God

We laten Dora zelf het verhaal doen:

“Ik wil je nog even vertellen van nog een bijzondere zegen kortgeleden, zegen die rechtstreeks met de zaaidoos verband houdt. Ik merkte op zondag (toen de Vaderhartschool van start zou gaan) bij aanvang van de dienst op dat ik, buiten wat kleingeld, nog slechts 1 briefje van 20 euro op zak had.

Na de dienst had ik om half twee afgesproken om in Korbeek-Lo te gaan wandelen op de jaarlijkse wandeldag van de vereniging die ijvert voor meer beweging van vrouwen die borstkanker hebben gehad. Ik moest tussendoor mijn dochter nog afzetten bij een vriendin, dus ik had totaal geen tijd meer om nog ergens een bancontact te zoeken om geld af te halen. Daardoor zat ik al snel met een dubbel gevoel in de dienst omdat ik enerzijds gewoon ben iets in de zaaidoos te steken, maar anderzijds wist dat dit zou betekenen dat ik na de wandeling zonder geld zou zitten.

Lees meer...
Our website is protected by DMC Firewall!