Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

GEZOND OUD WORDEN

Ook dit is een getuigenis van Ann:

Eén van de thema’s die ons als kerk nauw aan het hart ligt is gezond oud worden. We geloven dat onze hemelse Papa ons altijd wil genezen maar gezond blijven gaat nog ver boven genezing uit…en ook over dit onderwerp heeft Gods Woord heel wat te zeggen.

Eén van mijn lievelingsverzen uit het Oude Testament hierover zijn de woorden die je vindt over Mozes in Deuteronomium 34:7 toen hij naar de Vader ging:
“ Mozes was honderdtwintig jaar oud toen hij stierf; zijn oog was niet verduisterd en zijn kracht was niet geweken.” Nu heeft de medische wetenschap na al die jaren ondertussen bewezen dat een menselijk lichaam 120 jaar kan meegaan…maar de meesten van ons zien en horen alleen maar achteruitgang en minder goed functioneren naarmate mensen ouder worden. Toch geloven wij dat God het zo niet bedoeld heeft…

Lees meer...

SPECTACULAIR HERSTEL VAN ZWARE MAAG-DARM INFECTIE

Op zaterdag 3 november hadden we weer genezingsschool in België. Een 30-tal mensen kwamen die dag luisteren naar “genezing ontvangen en vasthouden” en “een inleiding tot innerlijke genezing” waarin hoop en leven werd gebracht voor iedereen die te kampen heeft met lichamelijke of psychische kwalen.
Onze God is een Verlosser en er is geen God buiten Hem. Er is geen leven buiten Hem, Hij gaf ons het leven en Hij is de Enige die onze levens grondig kan vernieuwen en genezen. Met veel enthousiasme werden de lessen gegeven en heel wat mensen kregen nieuwe hoop voor zichzelf, voor hun geliefden en de mensen die ze helpen.

Toen de middag afgelopen was, zag Ann op haar gsm dat haar zus in het begin van de namiddag een bericht had gestuurd met de vraag of Ann haar even kon bellen.

Lees meer...
Our website is protected by DMC Firewall!