VOLKOMEN GENEZEN VAN RUGPIJN - RUGOPERATIE NIET MEER NODIG!

Theo en Maria gaan altijd wandelen in het bos. In de winter van 2008 kwamen ze, toen ze net terug bij de auto kwamen, Jos, een oude kennis, tegen. Theo vroeg hoe het met hem ging.

Jos vertelde hem dat het niet zo goed ging. Hij had veel rugpijn, kon niet meer fietsen en zou geopereerd moeten worden aan de rug. De dokter had hem gezegd dat hij niet kon garanderen dat de pijn daarmee verdwenen zou zijn. Net die dag had hij iets minder pijn zodat hij voorzichtig toch een klein toertje met de fiets kon maken. Theo vroeg Jos of hij in God geloofde. Jos bevestigde dit. Daarop vroeg Theo of hij mocht bidden voor Jos’ rug. Dat mocht hij en daar ter plekke bad Theo voor genezing.

In juli fietste Theo weer langs de Nete. Hij had daar een hele fijne tijd met God in aanbidding.
In Hulshout aan de apotheek zag hij Jos staan praten met iemand anders. Theo stopte toen Jos net z’n gesprek beëindigd had. Jos vroeg hem hoe het ging. “Met mij gaat het goed”, antwoordde Theo, “en met jou?”. Jos vertelde dat het erg goed met hem ging. De pijn in zijn rug was volkomen verdwenen, hij was niet geopereerd, hij reed ondertussen terug drie keer per week met de fiets…en hij wist er geen blijf mee…”Dat moet toch van ergens komen…” zei hij tegen Theo. “Je weet toch dat ik voor jou gebeden heb…”, antwoordde Theo… Ja, dat wist hij nog, maar op de één of andere manier kon hij er niet bij dat dit echt geholpen had…Theo vertelde hem toen nog heel wat genezingsgetuigenissen…Ja, God is goed!!!!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!