Ontdek 3 verschillende manieren om pijn aan de knie te genezen! 

 

1. Ga naar de voorraadkamer!

We laten Greta zelf aan het woord:

”Ongeveer vier jaar geleden begon ik veel pijn te krijgen in mijn knieën.
De dokter schreef me oefentherapie voor. Twee jaar geleden werd de pijn ondraaglijk en kon ik steeds slechter lopen. Ik werd doorverwezen naar een specialist. Die constateerde na veel foto’s dat ik slechte knieën had (arthrose). Eens zou ik in aanmerking komen voor nieuwe knieën… wanneer dit zou zijn, wist hij niet.
Ik heb toen mijn hemelse Papa meteen twee nieuwe knieën gevraagd. Er is vaak voor mijn knieën gebeden en soms was de pijn helemaal weg.
Op de Vaderhartschool in Vaalbeek in juli 2012 organiseerde Michel op de vrije namiddag een wandeling. Ik wou erg graag mee omdat hij beloofde dat het een rustige wandeling zou worden. Ik heb twee steunbandage omgedaan en wonder boven wonder… ik heb een uur en kwartier mee gestapt zonder pijn. Dat was een grote verrassing voor mij…dat had ik al lang niet meer gekund! ‘s Avonds tijdens de genezingsdienst heb ik ook laten bidden voor mijn vingergewrichten.
Josée bad voor mij en ik mocht in de voorraadkamer van Papa gaan. Ik heb mijn nieuwe knieën daar in ontvangst genomen. Met lopen gaat het nog steeds goed, soms heb ik nog wel wat pijn en ben ik wat stijf maar de dag komt dat het helemaal in orde zal zijn… ik zie er echt naar uit en dank Jezus er iedere dag voor en blijf volharden!”

2. Of laat je man je de handen opleggen

Suzanne werd op een woensdagnacht wakker met hevige pijn in haar knie. Ze dacht meteen terug aan haar andere knie die ook al eens flink wat last had berokkend…en dat had een hele tijd geduurd! Ze had in het verleden al verschillende keren flinke gewrichts- en peesontstekingen en dat gaf haar best wat angst voor een nieuwe ontsteking! Daarom pakte ze ook die angst aan en stuurde ze weg.
Ze bad voor genezing want ze moest samen met Harry op donderdag naar een begrafenis. Ze gingen ook – en dat vond ze op zich al wonderlijk want de vorige keer kon ze niet stappen - maar ze had nog steeds veel pijn in haar knie. Ondertussen bleef ze gewoon standvastig uitspreken dat die pijn geen recht op haar had en moest wijken…Toen ze ’s avonds gingen slapen, legde ze de hand van Harry op haar pijnlijke knie…de volgende ochtend stond ze op zonder pijn en de pijn kwam niet meer terug…en of ze blij is met deze overwinning!!!

3. Of laat je zalven tot genezing...

Theo, 78 jaar jong, had een cyste in de linker kniekuil die hem de laatste tijd heel wat last berokkende. De dokter had hem gezegd dat ze maar één ding konden doen als hij teveel last kreeg: de cyste wegnemen. Hij kon de laatste tijd geen 100 meter meer stappen zonder pijn te krijgen. Als hij recht moest staan, moest hij z’n linker been eerst licht uitstrekken en dan voorzichtig gaan staan en langzaam starten met stappen. Om de trap op te gaan op de voetbal, moest hij zich stevig vasthouden en voorzichtig stappen. ’s Avonds liet hij de hond uit op de fiets omdat wandelen veel te lastig werd…Ja, die cyste hinderde hem fel!!
Zondag 28 oktober hadden we een genezingsdienst. Ieder die dat wenste, kon zich laten zalven tot genezing. Theo ging naar Nadine en liet zich zalven…en heel snel verdween de pijn! Hij kan nu opnieuw vlot en sneller wandelen zonder pijn, zat vorige week in een boom met de kettingzaag (en dat kon hij niet meer omdat hij geen kracht kon zetten op zijn been!), kan opnieuw zijn broek aantrekken zonder zich vast te moeten houden en laat de hond ’s avonds terug te voet uit…en hij vertelt overal hoe Vader hem nog maar eens genezen heeft!!!

Our website is protected by DMC Firewall!