Arno doet zelf zijn verhaal:
“Op de trein ontmoette ik Salvatore en Renata, een evangeliserend koppel uit Herstal (Wallonië). We spraken over de dingen van de Heer en ook over mijn bediening. Ik steek beschilderde kartonnen kaartjes met boodschappen van God in brievenbussen: Zoek God en leef – Jezus is de weg enz..

Door de manier waarop ze over één en ander spraken, meende ik dat ze het financieel niet al te breed hadden.

De trein reed niet naar Brussel centraal zoals gewoonlijk. Ze zouden moeten uitstappen in Brussel Noord en een tram nemen naar het centrum. Ze vroegen zich af of ze dit zelf zouden moeten betalen…

Gedrongen door de Geest, nam ik een briefje van 10 euro uit mijn portefeuille en gaf het hun. Ik heb geleerd over dit soort dingen niet te discussiëren met God maar Hem onmiddellijk te gehoorzamen. Ze waren er een beetje beduusd van. Ik zei: “dan kan je een metroticket kopen en misschien nog een koffie drinken…”. Ze namen het aan.

We praatten nog wat en toen het lieve en sympathieke koppel mij verliet ter hoogte van Brussel Noord, stak Salvatore mij een warme hand toe. Er bleek een briefje van 100 euro in te zitten…Honderd euro, echt waar! Ik kende die mensen nauwelijks maar ze zijn natuurlijk broer en zus van mij in de Heer.

Ik heb de helft ervan aan mijn vrouwtje gegeven en mijn deel gebruikt aan versnaperingen onderweg. Ik leg elke dag kilometers af voor de Heer, te voet en op de fiets, en alle calorieën zijn welkom. Koffie, koffiekoek, hamburger, fanta … het gaat er allemaal in als zoete koek. Dank U Heer!

“Geef en u zal gegeven worden”, zei Jezus toch al…
Geef veel en U zult veel terugkrijgen, meer dan overvloedig. Want wie veel geeft, zal veel krijgen. Lucas 6:38

DMC Firewall is a Joomla Security extension!