Op een maandagavond belde Louis, Ann's vader, z’n dochter en vroeg onmiddellijk of ze voor hem gebeden had. Ann begreep uiteraard niet waar het precies om ging en vroeg wat er gebeurd was.
Louis was samen met z’n vrouw een paar daagjes aan zee. Toen ze in Blankenberge de tram opstapten om naar Wenduine te rijden, voelde hij plots dat z’n portefeuille gestolen was.

Even tevoren had hij hem nog vast gehad, dus Louis sprong meteen terug van de tram en ging op zoek, zonder resultaat. In Wenduine gekomen ( hij had gelukkig z’n tramkaart nog ), bedacht hij dat hij Cardstop moest bellen om z’n bankkaart te blokkeren. Hij stapte de infodienst binnen en vertelde wat er gebeurd was. De mevrouw aan de balie verwittigde dadelijk de Lijn en gaf hem het nummer van Cardstop. De mensen van de Lijn drongen erop aan een aangifte te doen bij de politie in Blankenberge. Hij nam dus opnieuw de tram naar Blankenberge en zocht rond de plaats waar z’n portefeuille gestolen was nog even rond…misschien was z’n portefeuille wel ergens leeggemaakt en achtergelaten.

Vermits hij niets vond, ging hij erg ontmoedigd aangifte doen bij de politie. Die vertelde hem dat ze misschien wel goed nieuws voor hem hadden omdat ze net iemand opgepakt hadden! Louis moest al z’n gegevens achterlaten en de politie beloofde hem op de hoogte te houden. Dezelfde avond tijdens de maaltijd in het hotel ging z’n G.S.M. Het was de politie van Blankenberge: ze hadden z’n portefeuille! Na het eten ging Louis hem ophalen, het geld was er wel uit maar alle andere kaarten zaten er nog in…en Louis was daar erg dankbaar om en blij mee! Ja, Ann en Nadine hadden gebeden voor een fijne, ontspannende vakantie. Ondanks alles was het toch nog erg gezegend afgelopen!

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!