Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Genezen tijdens lofprijs

René volgde samen met zijn vrouw en zoon al een paar delen van de genezingsschool. We hoorden van hem een bemoedigende genezingsgetuigenis. We laten hem zelf aan het woord:

Zoals velen draag ik normaal gezien een bril zowel voor veraf als voor dichtbij. Een paar maanden geleden merkte ik dat het nodig was om naar de oogarts te gaan omdat ik minder goed zag. Ik dacht dat ik waarschijnlijk andere glazen nodig had.

Lees meer...

Genezingsschool blijft sterke aanrader!

Ans en Albert uit Nederland kwamen naar onze laatste genezingsschool in België. Ze stuurden ons een mailtje over hoe ze onze school ervoeren:

“ Wij vonden het heerlijk om naar de genezingsschool te komen. Het heeft ons geloof opgebouwd, niet alleen wat betreft genezing maar ook onze relatie met de Vader is verdiept! Vooral de eerste les bracht ons zo in een atmosfeer van liefde en aanvaarding dat we daar nog dagen van genoten hebben. Jullie zijn heel gastvrij, niet alleen met woorden maar met je hele hart en in deze sessies met je hele huis!

Lees meer...


Op donderdag 3 november is Hugo beschikbaar om jouw exemplaar van zijn boek “Genezen van kanker” te laten signeren aan de stand van Zwaan op de 80ste boekenbeurs. De signeersessie zal doorgaan tijdens de “nocturne voor professionals”, tussen 17.30 en 21.30 uur.

De stand van Zwaan is te vinden in zaal 4 (stand 419). Een unieke kans die je zeker niet mag missen!

Indien je er op dat moment onverhoopt niet bij kan zijn, ben je van harte welkom om de stand van Zwaan op een ander moment te bezoeken. Dit jaar zijn ook de boeken van Nederlandse uitgeverij Scholten verkrijgbaar aan hun stand.

De boekenbeurs loopt van 31 oktober tot en met 11 november en is elke dag van 10.00 tot en met 18.00 uur geopend. Op donderdag 3, dinsdag 8 en donderdag 10 november is de beurs geopend tot 22.00 uur.

Uiteraard is het boek “Genezen van kanker” gedurende de hele boekenbeurs verkrijgbaar aan de stand van Zwaan.

We zien ernaar uit om jou tijdens de “nocturne voor professionals” te ontmoeten!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!