Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Opgewekt uit de dood

Opwekking uit de dood... gehoord uit eerste hand van de cardioloog !

Jezus geeft ons in het evangelie niet enkel de opdracht de zieken te genezen maar ook de doden op te wekken…Velen geloven niet in het genezen van zieken door gebed, laat staan in de opwekking van doden. En toch gebeurt het ook nog vandaag!

Op 15 en 16 mei waren we als team aanwezig op een conferentie van christen artsen in Noorwegen op uitnodiging van WCDN: World Christian Doctors Network. Deze organisatie heeft als doel christen artsen samen te brengen voor het bespreken van casussen van goddelijke genezing. Met deze wetenschappelijke casussen willen ze dan ook de medische wereld zwart op wit laten zien dat er nog steeds wonderen gebeuren. Eén van de aanwezige artsen was Dr. Chauncey Crandall, cardioloog uit Miami, Florida. Hij bidt met elke patiënt die bij hem op consultatie komt…van een gezegende consultatie gesproken…Vorig jaar maakte hij iets heel bijzonders mee.

Lees meer...

Met Zijn vleugelen beschermt Hij u

Van alles flitst door mijn hoofd: ‘oef, ze huilt’, ‘een engel moet haar opgevangen hebben’, ‘ze heeft geen extra pijn als ik haar aanraak’, ‘ik zie geen uitwendig letsel’

Lees meer...


Op donderdag 3 november is Hugo beschikbaar om jouw exemplaar van zijn boek “Genezen van kanker” te laten signeren aan de stand van Zwaan op de 80ste boekenbeurs. De signeersessie zal doorgaan tijdens de “nocturne voor professionals”, tussen 17.30 en 21.30 uur.

De stand van Zwaan is te vinden in zaal 4 (stand 419). Een unieke kans die je zeker niet mag missen!

Indien je er op dat moment onverhoopt niet bij kan zijn, ben je van harte welkom om de stand van Zwaan op een ander moment te bezoeken. Dit jaar zijn ook de boeken van Nederlandse uitgeverij Scholten verkrijgbaar aan hun stand.

De boekenbeurs loopt van 31 oktober tot en met 11 november en is elke dag van 10.00 tot en met 18.00 uur geopend. Op donderdag 3, dinsdag 8 en donderdag 10 november is de beurs geopend tot 22.00 uur.

Uiteraard is het boek “Genezen van kanker” gedurende de hele boekenbeurs verkrijgbaar aan de stand van Zwaan.

We zien ernaar uit om jou tijdens de “nocturne voor professionals” te ontmoeten!

Our website is protected by DMC Firewall!