Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Instant genezing na 17 jaar pijn

INSTANT GENEZING NA ZEVENTIEN JAAR HEVIGE PIJN

Op 11 en 12 maart ben ik, Chris, naar de themadag van de genezingsschool van Gods Ambassade en de genezingsdienst met Martie Haaijer geweest. Deze dagen waren héél speciaal voor mij!

Op de eerste dag had ik een kort gesprek met een Joachim, een jongeman die ik daar voor het eerst ontmoette.  Zonder eigenlijk veel over mij te vertellen vroeg Joachim:  “ en Chris, ben jij genezen? ”. Ik antwoordde: “ neen, maar ik geloof dat ik zal genezen! ”. Ik sprak deze woorden uit en daarna besefte ik pas wat ik gezegd had: “ ik geloof dat ik zal genezen! ”.

Lees meer...

En dan besef je weer dat God wonderen doet!

En dan besef je weer dat God wonderen doet!

Lees meer...

Woordje van de voorganger

RUST VOOR JE ZIEL

Wanneer je rondkijkt in de wereld, zie je mensen met de meest extreme dingen bezig.
Of je nu je tijd besteedt om in je tuin te werken, een carrière uit te bouwen, de prestaties van je auto te verbeteren of te shoppen, iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen: eigenlijk wil iedereen rust voor zijn ziel.

Hoe iemand anders dat invult, kan je moeilijk beoordelen. Mensen die veel eten of drinken, verslaafd zijn aan medicatie of andere dingen, hebben maar één fundamenteel ding voor ogen: die o zo begeerde rust…Zelfs een misdadiger is zo wanhopig op zoek naar rust dat hij geen enkele humane grens meer respecteert. Iemand die manipuleert, probeert op alle mogelijke manieren mensen naar zijn hand te zetten zodat dit een pseudo-veiligheid of pseudo-rust geeft.

Dat raakt nu precies de kern van de zaak. Zoveel mensen hollen hun hele leven van de ene namaak-rust naar de andere terwijl er een échte rust voor onze ziel bestaat. Die echte rust zou normaal gezien bekend en gekend moeten zijn bij christenen, maar zelfs in de christen wereld is er heel dikwijls een gebrek aan rust voor de ziel.

Christenen hebben eigenlijk het antwoord voor iedereen. Het zou pas een echt getuigenis zijn als de mensen merken dat we ook zelf met dit antwoord bezig zijn. Daar draait het om.
Jezus zegt niet: “als je christen wordt, krijg je rust”.
Hij zegt wel: “kom tot Mij allen die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven”.

In Amos 5:4 zegt God: “zoek Mij en leef”.
Klaagliederen 3:25-26  zegt: “Goed is de HERE voor wie Hem verwachten, voor de ziel die Hem zoekt; goed is het, in stilheid te wachten op het heil des HEREN”.

In de enige echte rust van God komen vereist evenzeer een inspanning als een poging om in de pseudo-rust te komen. Het is dan ook niet wijs om je af te jakkeren voor namaak terwijl het echte binnen handbereik ligt. Daarin investeren heeft dan ook een immense eeuwigheidswaarde! Diegenen die hier niet aan durven beginnen omdat ze het “te zwaar”

vinden, kunnen beter even 1 Johannes 5:3 lezen:” want dit is de liefde Gods, dat we zijn geboden bewaren. En zijn geboden zijn niet zwaar”.

 

Ik bid je van harte Zijn rust toe!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd