Begin juli kregen we in onze mailbox twee foto’s van een baby van 7 maanden. Op de ene foto droeg ze een slab met daarop “God zorgt voor jou”, op de andere zit ze te lachen met haar handjes “biddend” in elkaar… Op het eerste zicht zou je zeggen dat er niets aan de hand is of was met deze baby maar dat was niet zo … tot onze God haar genas!

De mail kwam van een biddende tante, wiens naam bekend is bij de redactie en die ons het volgende schreef:
“ Als je de foto's ziet, herinner je je misschien nog wel dat baby’tje met haar verlamd armpje, waar we samen voor gebeden hebben. 

Ik wil jullie met vreugde laten weten dat het zo goed gaat met onze E. en onze Heer danken voor dat wonder. Ik kreeg deze week van mijn nichtje deze foto van de baby met haar handjes gevouwen, net of ze de Heer Jezus aan het danken is.

De mama zegt dat ze veel ligt te bidden (zo noemt zij dat) met haar handjes gevouwen, ik vond dit zo mooi dat ik het niet kon laten jullie deze foto door te mailen.
E. is op 5 januari van dit jaar geboren met een verlamd armpje. De bevalling was niet zo makkelijk, het was op het randje een keizersnede maar de mama, mijn nichtje, zelf ook een vroedvrouw, is dan toch natuurlijk bevallen. Het schoudertje was blijven hangen en daardoor was E.’s armpje verlamd. De dokters zeiden dat ze niet konden garanderen dat het goed zou komen. Ze kreeg wel kine.
Toen ik het hoorde, ben ik onmiddellijk gaan bidden dat de Heer mocht ingrijpen maar het verbeterde maar heel traag.
Toen ik met Goede Vrijdag in een genezingsdienst bij jullie kwam, heb ik het verhaal aan Hugo verteld en heeft hij voor E. gebeden. Ik zag daarop zeer snel verbetering. Het schoudertje en armpje begonnen te bewegen maar haar handje bleef naar binnen liggen en kon niet naar buiten draaien.
Toen ik enkele weken geleden opnieuw in jullie dienst was, vertelde ik het weer aan Hugo en hij bad direct voor het handje.
Nu zag ik verleden week dat E. haar beide armen en handjes naar buiten draaide toen ik haar beertje in haar armpjes legde. Ik doe ook soms handjes draaien met haar en ik merk dat ze meedraait.
Ik ben er zeker van dat de Heer haar genezen heeft en ben daar zo gelukkig mee.

GOD IS GROOT EN WAT VOOR ONS ONMOGELIJK IS, IS MOGELIJK BIJ GOD!”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd