Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

De rechterhand des heren doet krachtige daden

DE RECHTERHAND DES HEREN VERHOOGT,
DE RECHTERHAND DES HEREN DOET KRACHTIGE DADEN! IK ZAL NIET STERVEN MAAR LEVEN EN IK ZAL DE DADEN DES HEREN VERTELLEN.
Psalm 118:15-17

Op 22 januari mochten we in onze kerk Raphaël, het zoontje van 1 jaar van Jiska en Jonathan, te midden van zijn familie opdragen aan onze hemelse Papa. Een blijde gebeurtenis en tijdens deze dienst stonden we ook weer stil bij het grote wonder dat onze hemelse Papa deed voor Jiska na de bevalling. De bevalling van hun eerste kind, Chloë, was heel zwaar geweest. Uiteindelijk was zij gehaald met een vacuümpomp en had Chloë na de bevalling een zware bloeding gedaan t.h.v. de schedel waardoor ze twee weken op intensieve zorgen had doorgebracht…

Lees meer...

Nooit te oud voor goddelijke genezing

Imelda stuurde ons volgend getuigenis door:

“Mijn vader verblijft sedert enkele jaren in een woonzorgcentrum. In februari had hij een verkoudheid maar hij scheen aan de beterhand. Toch verdween zijn eetlust. Voorheen vond hij het eten altijd lekker en kon hij van alles genieten. Eind februari, op een zaterdag, gingen we bij hem op bezoek.

Lees meer...

Verbeter de wereld ...

De derde wereldoorlog, klimaatproblemen, fijn stof, hoge belastingen, vergrijzing van de bevolking, een groter verschil tussen arm en rijk, onbegrijpelijke politieke beslissingen en ga zo maar door...Een oneindige reeks van problemen!
Hoe gaan wij daar mee om? Wat is het beste: zijn we politiek correct of huilen we met de wolven waar we mee in het bos zitten? En wat is het verschil?
In ons redelijk rijke stukje van de wereld zie je hoe langer hoe minder mensen met een positieve levensvisie.

Pillen, verdovende middelen, vervlakking, zelfmoord, moord, verbittering, agressie, polarisatie...ze maken ons en onze medemens niet gelukkiger en zullen ons niet motiveren om de wereld tot een betere plek te maken.
Ook hiervoor kwam Jezus met de oplossing.
In Colossenzen 3:15 staat: “En de vrede van Christus, tot welke gij immers in één lichaam geroepen zijt, regere in uw harten; en weest dankbaar.”

Dankbaarheid is een basis antidotum voor alle negativiteit in ons leven.
Dankbaarheid omdat we eigenlijk nog op een redelijk stabiel plekje op deze wereld wonen, omdat we eten en kleding hebben, omdat we verlost zijn door het bloed van het Lam, omdat we daardoor een nieuw leven hebben gekregen met nieuwe kansen, omdat onze hemelse Vader alles kan omdat Hij God is die wonderen doet.
Dankbaarheid zet ons aan tot positieve reflectie, tot creativiteit, tot een zinvol leven, tot geluk.

Waar wacht je nog op?
Zoals het oude spreekwoord zegt: “verbeter de wereld, begin bij jezelf!”
Nu brengt inderdaad de godsvrucht grote winst indien zij gepaard gaat met tevredenheid. (1 Tim.6:6)


Veel zegen! Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!