Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Tienden: last of lust

Vroeger had Maria van Theo steeds het gevoel dat ze niet toekwam met haar geld. Alle rekeningen betalen en dan nog hier en daar wat geven aan de kinderen en de kleinkinderen… ze had precies altijd te weinig! Toen ze al een paar keer bijbels onderwijs gekregen had over financiën, besloot Maria de proef op de som te nemen. Ze begon tienden te geven maar na een tijdje stopte ze er terug mee. Nog steeds kwam die gedachte van “ ik kom niet toe “. Diep binnenin voelde ze zich echter niet goed bij deze keuze. Zo begon ze opnieuw tienden te geven en deze keer stopte ze niet meer. Nu merkt Maria duidelijk dat ze, ondanks het feit dat er niks veranderd is aan haar inkomsten, niet meer denkt in termen van tekort, integendeel. Ze weet zich rijk gezegend en geeft ook veel makkelijker en vrijer dan vroeger. Ze verlangt ernaar om anderen gezegend te zien met wat zij mag geven. Niets of niemand in de hele wereld kan haar nu nog afbrengen van het geven van tienden!

Kan niet meer genezen ....

KAN NIET MEER GENEZEN… DAN HEB JE BUITEN GOD GEREKEND!

Toen de schoonmoeder van Margriet op paasmaandag 2008 haar rechter bovenarm brak (op 3 plaatsen en erg lelijke breuken, er zit nu een pin, een plaat en een metalen draad in), zeiden de artsen in het ziekenhuis dat dit eigenlijk niet meer kon genezen mede gezien haar hoge leeftijd. Ze is 85 jaar. Margriet verbrak die woorden en moest dat nog vaker doen omdat heel de familie herhaalde wat in het ziekenhuis gezegd werd!  Ze stopte dit ook in de gebedsdoos. Vorige maand luidde het controle verslag dat de bovenarm zeer goed genezen is!
Ze kan haar arm weliswaar nog niet helemaal strekken, maar ze kan hem al goed gebruiken en ze heeft er ook al heel wat kracht in. Als wij het geloven, heeft Vader steeds het laatste woord!

Amos 5:4 Zoek Mij en leef

 

Lang geleden dat ik de man van de krantenwinkel nog gesproken heb.

Nu ik eraan denk…het is wel heel lang geleden!

Eigenlijk schoot ik best goed op met die kerel. We praatten over heel wat dingen, ernstige zaken, grappige feiten…

Hij was een fijn persoon!

Wacht eens even…waarom zeg ik was? Wie zegt dat hij niet meer leeft?

Ik ga er gewoon niet meer langs…

Nu ik er zo over nadenk, mis ik hem echt wel…

Misschien moet ik gewoon eens terug naar zijn winkel gaan…

 

Lang geleden dat ik God nog eens gesproken heb...

 

Veel zegen

 

Hugo

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd