Unni vertelde ons op de laatste Vaderhartschool A volgend getuigenis:

TOTALE GENEZING VAN BOVENARM ANDERHALF JAAR NA OPENBARING VAN VADERS LIEFDE

Een aantal jaar geleden werd mijn rechter bovenarm ten gevolge van een trauma zwaar gekwetst. Ik kon ‘s nachts niet meer op mijn rechter zijde slapen, kon amper een tas opheffen met mijn rechter arm en kon mijn arm niet meer boven mijn hoofd heffen. Toen de pijn na een paar maanden niet beter ging, werd er uiteindelijk toch een echografie van mijn bovenarm gemaakt. De dokter zei me dat het erop leek dat er spier- en peesweefsel “weggeknabbeld” was in mijn bovenarm… ik zou ermee moeten leren leven.

Twee jaar geleden op de Vaderhartschool in Vaalbeek kon ik echter in mijn hart de openbaring ontvangen dat Vader me zou genezen, gewoon omdat Hij van me hield. Ik heb aan die openbaring altijd vastgehouden en wist in mijn hart dat het zou gebeuren, ik wist alleen niet waar of hoe. Tot er anderhalf jaar later in onze kerk een gastspreker kwam en ik na de prediking voelde dat ik naar voor mocht gaan voor gebed. Die man bad simpelweg: “vul haar met Uw liefde, Vader”…
Die avond werd mijn rechter arm volkomen genezen en ik kan hem nu terug perfect zonder pijn gebruiken! Hij genas me, gewoon omdat Hij van me houdt!

 

Our website is protected by DMC Firewall!