Unni vertelde ons op de laatste Vaderhartschool A volgend getuigenis:

Na de geboorte van onze vijfde zoon kreeg ik heel veel last van een bekkeninstabiliteit. Jarenlang had ik daar heel veel pijn van en kon ’s nachts er soms amper van slapen. Na de A school in Noorwegen in augustus 2017 baden Mark en Olav voor mij. Ik viel in de geest en begon Vader spontaan te prijzen.

Ik voelde me hoe langer hoe zwaarder worden en kon niet meer opstaan. Uiteindelijk gaf Olav me een kussen en een deken en bleef ik de hele nacht op de grond van onze kerk liggen.Vader toonde me een visioen van de boom van het Leven en ik at ervan.

Vervolgens zag ik rechts van mij een beeld van de engelen met zwaarden en ik was me ervan bewust dat het die engelen waren die de boom van het Leven moesten bewaken opdat de mensen er niet van zouden eten. Over dat beeld kwam een groot rood kruis en ik wist dat dit betekende dat dit niet meer gold voor mij. Ik mocht dus zoveel als ik wou eten van de boom van het leven en ik deed dit ook. Toen voelde ik een hitte op en neer stromen doorheen mijn bekken en benen…en ’s morgens toen ik opstond was mijn bekken compleet genezen! Dank U Vader!!!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!