Netty geeft ons een kort verslag van het volgen van onze genezingsschool: 

“Van september 2018 tot mei 2019 heb ik de genezingsschool van Gods Ambassade gevolgd. Wat ik daar vooral geleerd heb, is de autoriteit die we ontvangen hebben als discipelen van Jezus om zieken de handen op te leggen om te genezen. 

Ik werd me steeds meer bewust van die autoriteit in Christus. Eind juni 2019 mocht ik bidden met iemand die een hernia in de rug had opgelopen. Ik legde hem de handen op en sprak genezing uit over zijn rug in Jezus’ naam. 

De eerste dagen veranderde er niets. Hij nam zware pijnstillers en zat in een rolstoel maar op korte tijd werd de pijn minder en liep hij met een kruk. De arts en fysiotherapeut stonden versteld van het snelle herstel! Eind juli liep hij rechtop en zonder kruk en had hij nog last van wat restverschijnselen. Nu is hij zo goed als hersteld. 

Het is heerlijk om te weten dat we samen met Jezus er op uit mogen gaan om mensen om ons heen genezing aan te bieden in de Naam van onze Heer Jezus Christus! Niet uit eigen kracht, want uit eigen kracht kunnen we niets doen...” 

“DOOR KENNIS WORDEN DE RECHTVAARDIGEN GERED” Spreuken 11:9 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd